Follow us on Twitter Follow us on LinkedIn

Snelle transformaties

Retail

Bouwen, verbouwen en inrichten van winkels, restaurants, kantoren, bedrijfshallen of showrooms is een vak apart. Deze omschrijven zich het best als veelomvattende werkzaamheden in een kort tijdsbestek. Hurks retail realiseert kleine tot zeer grote verbouwingen en nieuwbouwprojecten, van concept tot nazorg, zowel in de food als non-food sector in heel Nederland en België. 

Werkwijze

Onze werkwijze kenmerkt zich door uiterst korte start- en bouwtijden en een zeer hoge mate van flexibiliteit tijdens het bouwproces. Zowel in ruwbouw als afbouw. Daarbij kan het om een enkele locatie gaan, maar ook om tientallen vestigingen van bijvoorbeeld een winkelketen op basis van een succesvolle formule. Het zijn dit soort trajecten waarbij ons onderscheidend vermogen het best tot uitdrukking komt. Zowel in onze oplossingsgerichtheid als de uitstekende communicatie met alle betrokken partijen.

Jarenlange ervaring

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij inmiddels een groot aantal gerenommeerde namen tot onze trouwe klantenkring scharen. Van omvangrijke ketens tot moderne familiebedrijven. 

Oplossingsgericht en uitstekende communicatie

Winkels / showrooms

Dynamisch, flexibel, snel en kwalitatief hoogstaand kenmerken het Hurks retail team dat zich specialiseert in winkeltransformaties. Van bouwkundige aanpassingen tot complete inrichtingen, van E- tot W-installaties. Alles vanuit één punt gecoördineerd. Hiermee heeft de opdrachtgever één aanspreekpunt met maximale ontzorging als resultaat.

Restaurants

Creatief, betrokken, concurrerend en gepassioneerd. Nergens draait het meer om de  zintuiglijke beleving  en emotie dan aan tafel in een restaurant. Juist hierin toont Hurks retail zijn kracht: het creëren van beleving. Dit komt tot uitdrukking in afwerking op topniveau, zowel in ruw- als afbouw. Aandacht die zich vertaalt tot in de kleinste details. 

Kantoren

Efficiënt, no-nonsense, scherp en meedenkend. Kantoren transformeren steeds meer naar een leefomgeving waarin gewerkt wordt. Van het meedenken over de inrichting tot en met het adviseren en uitvoeren van bouwkundige aanpassingen: het team van Hurks retail weet als geen ander in te spelen op de hoge kwaliteitseisen van de klant.

Utiliteitsbouw

Degelijk, kwalitatief, hands-on en strak georganiseerd. Bedrijfspanden kennen een lange levensduur. Een periode waarvan de basis tijdens de bouw wordt gelegd. Magazijnhallen, kantoorgebouwen of kleine verzamelruimtes variërend van 100 m2 of 50.000 m2; Hurks retail heeft de ervaren bouwkundige specialisten in huis op het gebied van utiliteitsbouw. Van een gedegen werkvoorbereiding tot uitvoering en oplevering.

No-nonsense, scherp en meedenkend