Follow us on Twitter Follow us on LinkedIn

Werken bij Hurks

Carrière

Hurks is een kennisbedrijf. Kennis en vakmanschap – en dus onze medewerkers – vormen de krachtige basis van onze onderneming. Het fundament daaronder is een solide HR-beleid.

Al 100 jaar

Uitdagende multidisciplinaire vastgoedprojecten met een hoog ambitieniveau vertalen wij in comfortabele gebouwen waarin mensen willen wonen, werken, winkelen, herstellen en recreëren. Het realiseren van die projecten is voor ons meer dan het stapelen van stenen. Voor ons is dat het waarmaken van dromen en ambities. Daarvoor zoeken we continu nieuwe aanpakkers en jonge professionals. En? Ben jij klaar voor een toekomst bij Hurks?

Praktijkplaatsen voor stagiairs en afstudeerders

Hurks heeft intensief contact met scholen en kenniscentra, van vmbo tot universiteit. Nieuwe meningen en kennis, verhogen de creativiteit binnen het bedrijf. Vanuit deze visie hebben wij bijvoorbeeld veel praktijkplaatsen voor stagiairs en afstudeerders.

Op dit moment hebben wij plaats voor een:

Vacatures

Als er vacatures zijn, publiceren wij die op deze website. Open sollicitaties zijn altijd welkom. Denk je onze organisatie te kunnen versterken, stuur dan je CV met korte motivatie per e-mail naar solliciteren@hurks.nl.

Op dit moment hebben we een vacature voor (een):

N.B. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het voorstellen van kandidaten zonder opdracht vooraf kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

Hurks groeit en zoekt nieuw talent

Een perfecte kans voor jouw professionele toekomst?