Follow us on Twitter Follow us on LinkedIn

Eén krachtig merk

Merk

Het merk Hurks staat voor een daadkrachtige, financieel solide en betrouwbare partner. Om de kracht van onze samenwerkende bedrijven duidelijk naar voren te laten komen, communiceren we vanuit één merknaam: Hurks. Onze disciplines vatten de breedte en diepte van ons werkgebied samen. Ze vertegenwoordigen een werkmaatschappij of specialisme, maar zijn niet per definitie gekoppeld aan onze juridische structuur. Dit zorgt voor helderheid in onze communicatie en een stevige positionering in de markt.

Vele gezichten

Hurks bestaat uit vele gezichten. Elk gezicht denkt, durft en doet op zijn eigen manier. En dat is maar goed ook. Maar hoeveel bedrijven, diensten, producten en mensen er ook bij Hurks horen, we zijn altijd met elkaar verbonden. Als een familie, we doen het samen met elkaar en voor elkaar. Op een onafhankelijke manier en daarbij zelf aan het stuur. Dichtbij en direct waarbij een constructieve en transparante opstelling altijd het uitgangspunt is. Naar elkaar, naar onze klanten en naar onze samenwerkingspartners. Die eenheid in verscheidenheid, dat maakt Hurks bijzonder. Vele gezichten maar altijd Hurks.

Waarden

Onze kernwaarden, één familie, onafhankelijk en constructief geven de pure karakter aan van Hurks. Ze zijn nauw verbonden met onze merkwaarden, verbinden, kiezen en waarmaken.

  • Een familie in relatie tot verbinden 

We doen het samen, met én voor elkaar. Op een open en toegankelijke manier. Binnen iedere werkmaatschappij, voor iedere samenwerking, in en tussen de bedrijven onderling, naar onze externe samenwerkingspartners en naar onze opdrachtgevers. Als je er samen voor gaat, kun je dingen waarmaken. Hurks verbindt waarbij gelijkwaardigheid ons uitgangspunt is.

  • Onafhankelijk in relatie tot kiezen 

Zelf aan het stuur. Dichtbij en direct, met korte beslislijnen. Geloven we erin, dan gaan we ervoor. Daarin maken we onze eigen keuzes. Kan het beter, kan het slimmer, kan het anders? Niet om het slimste jongetje van de klas te willen zijn, maar om tot de beste oplossing voor de opdrachtgever te komen. Kansen zien én benutten. We durven af te wijken van gebaande paden en open te staan voor innovatie.

  • Constructief in relatie tot waarmaken 

Bouwen is meer dan het stapelen van stenen. Voor ons is bouwen het realiseren van dromen en ambities. Van onze opdrachtgevers, van onze werknemers en van onze totale organisatie. Resultaatgericht. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Zo maken we het in ons gestelde vertrouwen waar. Ons werk heeft een grote impact op de wereld om ons heen, daarom gaan we verantwoord om met mensen, grondstoffen en energie.