Follow us on Twitter Follow us on LinkedIn

Eerste paal van Klein Kadoelen geslagen

Datum: 15.02.2017

De kop is er af voor Klein Kadoelen. De nieuwbouwontwikkeling in Waterlandse sferen die Hurks ontwikkelt en realiseert op het voormalige Kiekensterrein in Amsterdam-Noord. Op een koude, druilerige dag in februari werd de eerste paal geslagen. Toch was er alle reden voor vrolijkheid, want alle 21 woningen van fase 1 zijn verkocht.

Naar verwachting is het heiwerk over circa zes weken gereed, waarna de funderingswerkzaamheden van start gaan. Hoewel de woningen gefaseerd in de verkoop gaan, wordt het heiwerk wel in één keer uitgevoerd. De 21 woningen van de eerste fase zijn ondertussen verkocht. De tweede fase, de resterende 27 woningen, gaat binnenkort in de verkoop. Dat Amsterdam Noord zich in een toenemende belangstelling mag verheugen, is duidelijk.

48 woningen met indrukwekkend uitzicht over de Wilmkebreekpolder


Indrukwekkend uitzicht

Klein Kadoelen bestaat uit 48 karaktervolle grondgebonden woningen met een indrukwekkend uitzicht over de Wilmkebreekpolder. Het plan ligt in een rustige, landelijke omgeving aan de Landsmeerderdijk binnen de ring van Amsterdam op korte afstand van het stadshart.

Waterlandse details

Het project bestaat uit vier woningtypen; vrijstaande woningen, twee-onder-een-kappers, herenhuizen en geschakelde woningen. Deze kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke materialen, een fraaie afwerking en heldere, Waterlandse details. Behalve een bijzondere uitstraling en comfort bieden de woningen de mogelijkheid een hoogwaardige duurzaamheid te realiseren.

Deel deze pagina: