Follow us on Twitter Follow us on LinkedIn

Gemeente Boxtel en Hurks ondertekenen overeenkomst Princenlant fase 4

Datum: 08.01.2018

BOXTEL – Eind december ondertekenden wethouder van de Wiel van de gemeente Boxtel en Erik Leijten van Hurks bouw & vastgoedontwikkeling een overeenkomst voor Princentlant fase 4. Dit duurzame project omvat 34 nieuwbouwappartementen met een parkeerplaats schuin tegenover winkelcentrum Oosterhof. Daarmee komt een einde aan de stilte rond de Boxtelse gebiedsontwikkeling Princenlant

Project Princenlant fase 4 bevindt zich in de voorlopige ontwerpfase. Dat wil zeggen dat de plannen nog niet definitief zijn. Wel is duidelijk dat het om circa 34 3-kamer appartementen gaat met een ruim balkon, parkeerplaats en berging. Net als bij de andere Princenlant-appartementengebouwen wordt Princenlant fase 4 aan de hand van duurzame oplossingen ontwikkeld. De omgeving krijgt een landschappelijke invulling met veel ruimte voor groen. Princenlant fase 4 wordt ontwikkeld binnen de kaders van het bestemmingsplan.

Voorzieningen op loopafstand

Princenlant fase 4 is een deelproject van de Boxtelse gebiedsontwikkeling Princenlant. Het gaat hierbij om gefaseerde woningbouw met woningen in het middensegment, die de afgelopen jaren in de parkachtige omgeving tussen de Hendrik Verheeslaan, de Hobbendonkseweg en de Brederodeweg verrees. Fase 1 ging om 21 woningen in De Rechter, fase 2 omvatte 36 woningen in De Regent en fase 3 ging om 86 appartementen in De Princenhof. Ook deze appartementsgebouwen werden door Hurks ontwikkeld.

Inschrijven

Het gebied, ook wel bekend als 'Den Haagakker', omvat straks meerdere appartementengebouwen die in totaal 220 huishoudens een nieuwe woning en leefomgeving zullen bieden met alle voorzieningen op loopafstand. GeĂ¯nteresseerden kunnen zich inschrijven via website www.princenlant.nl. Een mogelijkheid waar ondertussen veelvuldig gebruik van is gemaakt.



Een parkachtige omgeving met voorzieningen op loopafstand

Deel deze pagina: