Follow us on Twitter Follow us on LinkedIn

Hurks bouwt 191 vakantiewoningen in Safaripark Beekse Bergen

Datum: 16.05.2017

In opdracht van Libéma gaat Hurks 191 vakantiewoningen realiseren in Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Het park investeert € 100 miljoen in een nieuw resort op het bestaande recreatiecomplex. In totaal gaat het om 425 vakantiehuizen in de vorm van lodges, safaritenten en boomhutten midden in het Safaripark, waarvan Hurks de eerste fase realiseert. Half juni gaat de uitvoering van start.

Het traject vanaf het uitbrengen van een eerste offerte tot opdrachtverstrekking nam circa anderhalf jaar in beslag. Gedurende deze periode realiseerde Hurks een tweetal proefwoningen. De optimalisaties op basis van het oorspronkelijke ontwerp en de creatieve invulling van het thema maakten dat de keuze van Libéma niet alleen vanwege de prijs op Hurks viel. Het leisure concern was met name gecharmeerd van de professionaliteit, kwaliteit en aanpak, communicatie en het enthousiasme van het Hurks bouwteam.

Afrikaanse savanne

Het resort verrijst op een terrein van 42 hectare en zal in twee fases worden gebouwd. Het eerste deel – 239 accommodaties – wordt nog voor de zomer van 2018 opgeleverd. In een later stadium komen daar nog eens 186 lodges, safaritenten en boomhutten bij. Het resort grenst aan het huidige safaripark en wordt gerealiseerd op het terrein van het voormalige Safari Camp. Bezoekers krijgen op die manier het gevoel dat ze zich op een Afrikaanse savanne bevinden.


Bezoekers wanen zich straks op Afrikaanse savanne

Libéma

Met meer dan 20 locaties is Libéma één van de grootste Leisure concerns van Nederland. Het bedrijf bestaat uit drie divisies: Attractieparken, Vakantieparken en Beurzen & Evenementen. Safaripark Beekse Bergen is één van de locaties die onder de vlag van Libéma vallen.

Deel deze pagina: