Follow us on Twitter Follow us on LinkedIn

Hurks draagt Bastion Hotel Waalre over aan eigenaar

Datum: 10.07.2017

Op vrijdag 7 juli jl. droeg Hurks bouw & vastgoedontwikkeling het Bastion Hotel Waalre aan de Diepenvoorde over aan de opdrachtgever. Precies volgens planning en naar grote tevredenheid van de opdrachtgever. In de middag hieven Hurks en hotelketen eigenaar Maik Willems gezamenlijk het glas om dit knappe staaltje te vieren. Nog dezelfde avond betrokken de eerste hotelgasten hun kamer.

Op 19 september 2016 ging de eerste schep de grond in. Nog geen jaar later is het hotel klaar om gasten te ontvangen. Het eerste weekend dat het Bastion Hotel Waalre openging was het al voor 40 procent gevuld. Het komende weekend bedraagt de bezettingsgraad al vrijwel 100 procent. Een veelbelovende start waar Bastion-keten eigenaar Maik Willems zeer over te spreken is, net als over de samenwerking met Hurks en het verloop van het bouwproces. Tevredenheid die hij op 7 juli jl. uitsprak tijdens een woordje richting de aanwezigen ter ere van de officiƫle opening van zijn nieuwste hotel-vestiging.

Park Diepenvoorde

Het nieuwe 4 sterren Bastion Hotel op de Diepenvoorde in Waalre bestaat uit algemene ruimtes zoals een lounge met openhaard, een groot restaurant (350 m2), een bar en een fitnessruimte. Daar bovenop realiseerde Hurks 12 verdiepingen met in totaal 156 Deluxe kamers van 30 m2 in een gebouw van 43 meter hoog. Voor het hotel zijn ruim 130 parkeerplaatsen. Diepenvoorde is een kantorenpark in Waalre dat Hurks in zijn geheel ontwikkelde en realiseerde. Op dit moment leggen de Hurks-medewerkers nog de laatste hand aan de afbouw. Met het afronden van dit bouwproject is Park Diepenvoorde gereed.

Eerdere samenwerking

Hurks en de Bastion Groep werkten eerder samen bij de volledige nieuwbouw van het Bastion Hotel Tilburg. Hiermee vond Hurks de optimale partner om op Diepenvoorde een hotel te realiseren. De Bastion Hotel Groep is een sterk groeiende onafhankelijke puur Nederlandse hotelketen. In totaal bestaat de Bastion Groep nu uit 33 hotels: 32 in Nederland en 1 in Duitsland.

Met oplevering van Bastion Hotel Waalre is Park Diepenvoorde gereed

Deel deze pagina: