Follow us on Twitter Follow us on LinkedIn

Hurks start met verkoop van Klein Kadoelen in Amsterdam Noord

Datum: 24.11.2017

Op zaterdag 26 november a.s. start bij Undercurrent op het creatieve NDSM-terrein aan de Papaverweg 265 in Amsterdam de verkoop van Klein Kadoelen. Een nieuwbouwontwikkeling van 48 grondgebonden woningen die Hurks bouw aan de Landsmeerderdijk op het voormalige Kiekensterrein in Amsterdam Noord gaat realiseren. De belangstelling is groot. 650 geïnteresseerden schreven zich al in voor de start verkoop.

Dat Amsterdam Noord zich in een toenemende belangstelling mag verheugen is duidelijk. Noord is hip. Ook Klein Kadoelen oogst grote aandacht. En dat is niet verwonderlijk. Het plan omvat 48 karaktervolle grondgebonden woningen, gelegen in een rustige, landelijke omgeving binnen de ring van Amsterdam. En dat met een indrukwekkend uitzicht over de Wilmkebreekpolder op korte afstand van het Amsterdamse stadshart..

Waterlandse details

Hurks gaat Klein Kadoelen in twee fases in verkoop brengen, waarbij de tweede fase naar verwachting snel na de eerste zal volgen. Het totale plan omvat 48 woningen en bestaat uit vier woningtypen; vrijstaande woningen, twee-onder-een-kappers, herenhuizen en geschakelde woningen. Deze kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke materialen, een fraaie afwerking en heldere, Waterlandse details. De prijzen liggen tussen de € 500.000,- tot € 850.000,- v.o.n. Behalve een bijzondere uitstraling en comfort bieden de woningen de mogelijkheid een hoogwaardige duurzaamheid te realiseren..

Intieme sfeer

Afgezien van zijn ligging en bijzondere architectuur ademt Kadoelen een intieme, rustieke sfeer door nauwe straatjes voor langzaam bestemmingsverkeer, doorgangen en doorkijkjes tussen de woningen, groene hofjes en karakteristieke heggen. Ook komt er een centraal gelegen plein en een wandelpromenade die langs de buitenrand van het plan zal voeren. Beiden bieden bewoners en bezoekers de mogelijkheid om te wandelen en elkaar te ontmoeten met een fantastisch uitzicht over de Wilmkebreekpolder. En dat op ongeveer 20 minuten fietsen van het centraal station..

Landelijk wonen op 20 minuten fietsen van het Centraal Station

Deel deze pagina: