Follow us on Twitter Follow us on LinkedIn

Oplevering DONK 16 start zonder opleverpunten

Datum: 17.11.2017

De oplevering van het woningproject DONK 16 in Beek en Donk startte deze maand in opgewekte sfeer en zonder opleverpunten. Sowieso verliep de bouw van de 16 Da Vinci Huis tussen- en hoekwoningen voorspoedig: snel en zonder noemenswaardige problemen. En topprestatie van het Da Vinci Huis-team en de mensen op de bouwplaats.

‘Startklaar wonen in Beek en Donk’ wordt mogelijk met DONK 16. Onder die noemer verkocht Hurks de woningen aan de noordzijde van de woonwijk ‘De Beekse Akkers’. De bouw van de woningen startte begin mei en nam een kleine zes maanden in beslag. Daarmee maakte het Da Vinci Huis-team de belofte van een bouwtijd van maximaal zes maanden waar.

Volgjewoning

Gedurende de bouw van DONK 16 werd voor het eerst gebruik gemaakt van de digitale portal ‘Volgjewoning’. Met deze toepassing konden de kopers de ontwikkelingen rond de bouw van hun woning 24/7 volgen. Met een unieke inlogcode konden ze alle koopdocumenten downloaden, het laatste nieuws over de voortgang van de bouw lezen en woningadvies inwinnen via een live chat met de kopersadviseur van Hurks.

Energielabel A

De DONK 16-woningen worden gebouwd volgens het Da Vinci Huis-principe. Dat wil zeggen dat de kopers konden rekenen op een zeer snelle bouwtijd van maximaal 6 maanden. Bovendien zijn de woningen ruim en naar wens in te delen. Een mogelijkheid waarvan veel kopers dankbaar gebruik maakten door voor een uitbouw te kiezen. De woningen krijgen het energielabel A en hebben zonnepanelen op het dak.

DONK 16 werd gebouwd volgens het Da Vinci Huis-principe

Delftse School

De woningen van zijn geïnspireerd op de stoere architectuur van de Delftse School, die zich onder meer kenmerkt door het gebruik van pure materialen. Van de 16 huizen vallen er 13 onder de zogenaamde ‘goedkope koop’ van de gemeente Laarbeek, waar Beek en Donk onder valt. Dit is een gemeentelijk label dat kopers een korting geeft op de grondprijs mits ze hun woning niet binnen tien jaar verkopen. Een ideale kans dus voor starters op de woningmarkt.

Deel deze pagina: