Follow us on Twitter Follow us on LinkedIn

Verkoop Da Vinci Huis-project DONK 16 van start

Datum: 16.01.2017

‘Startklaar wonen in Beek en Donk’ wordt mogelijk met DONK 16. Onder die noemer start Hurks met de verkoop van Donk16 Da Vinci Huis tussen- en hoekwoningen aan de noordzijde van de woonwijk ‘De Beekse Akkers’. Bij Donk16 wordt voor het eerst gebruik gemaakt van de digitale portal ‘Volgjewoning’, waarbij kopers de ontwikkelingen rond de bouw van hun woning 24/7 kunnen volgen. Er hebben zich inmiddels een groot aantal belangstellenden gemeld en een aantal woningen is al verkocht.

De 16 hoek- en tussenwoningen van Donk16 zijn geïnspireerd op de stoere architectuur van de Delftse School, die zich onder meer kenmerkt door het gebruik van pure materialen. Van de 16 huizen vallen er 13 onder de zogenaamde ‘goedkope koop’ van de gemeente Laarbeek, waar Beek en Donk onder valt. Dit is een gemeentelijk label dat kopers een korting geeft op de grondprijs mits ze hun woning niet binnen tien jaar verkopen. Een ideale kans dus voor starters op de woningmarkt.

Energielabel A

De Donk16 woningen worden gebouwd volgens het Da Vinci Huis-principe. Dat wil zeggen dat de kopers kunnen rekenen op een zeer snelle bouwtijd van maximaal 6 maanden. Bovendien zijn de woningen ruim en naar wens in te delen. De woningen krijgen het energielabel A en hebben zonnepanelen op het dak.

Pilotproject

Bijzonder is het pilotproject met Volgjewoning. Onder de noemer ‘van portal tot eigen poort’ kunnen kopers de ontwikkelingen rond de bouw van hun woning 24/7 volgen via een digitale portal. Met een unieke inlogcode kunnen ze alle koopdocumenten downloaden, het laatste nieuws over de voortgang van de bouw lezen en woningadvies inwinnen via een live chat met de kopersadviseur van Hurks.

Natuur en parken

De Beekse Akkers is een groen woongebied met brede lanen met bomen, parken en volop speelgelegenheid. De Beekse Akkers is omringd door natuur, maar ligt ook op drie minuten fietsen van het Heuvelplein met o.a. twee supermarkten en diverse winkels. Dankzij de prima weg- en openbaarvervoerverbindingen zijn Helmond, Eindhoven, Den Bosch, Veghel en Gemert goed bereikbaar.

Deel deze pagina: