Follow us on Twitter Follow us on LinkedIn

Aanzienlijke uitbreiding productiecapaciteit Hurks geveltechniek

Datum: 19.11.2015

Op het terrein aan De Run waar Hurks geveltechniek sinds 2010 gevestigd is, gaat Hurks flink uitbreiden. Naast een verdubbeling van de oppervlakte van het buitenterrein komt er in het verlengde van de huidige fabriek ca. 2.000 m2 fabrieksruimte bij.

De ruimte is beschikbaar per 1 januari 2016. De nieuwe fabriek inclusief uitgebreid machinepark zal eind april 2016 100% operationeel zijn. Een en ander betekent een uitbreiding van de werkgelegenheid met circa acht medewerkers. De productielocatie is strategisch gunstig gelegen aan de N2 op nog geen 5 km afstand van Hurks prefabbeton in Veldhoven. De locatie waar de aluminium kozijnen inclusief beglazing worden geïntegreerd tot het eindproduct.

Engeland

Het succes van de Hurks-activiteiten in Engeland is de aanleiding voor deze uitbreiding. Daarnaast is er in België, waar wij betrokken zijn bij de nieuwbouw van appartementen, bedrijfscentra en scholen, een nieuwe markt aangeboord. De Nederlandse markt is stabiel. Het succes van de Da Vinci Huis conceptwoningen leidt eveneens tot een verdere intensivering van de samenwerking met Hurks prefabbeton. Vooral met de Hurks prefabbeton-locatie in Tilburg die in januari 2016 wordt heropend.

Hurks prefab-systeem

Hurks geveltechniek is de leverancier van de puien voor het Hurks prefab-systeem. Dit bestaat uit een complete prefab betonnen structuur, inclusief vloeren en binnenwanden en sandwich gevelelementen inclusief bakstenen, kozijnen, beglazing en ventilatievoorzieningen. 

Uitbreiding door succes in Engeland en nieuwe markt in België

Deel deze pagina: