Follow us on Twitter Follow us on LinkedIn

Hurks en Trudo intensiveren samenwerking

Datum: 17.12.2014

Hurks vastgoedontwikkeling en Stichting Trudo intensiveren hun samenwerking. Hurks gaat voor Trudo een groot deel van de woningen realiseren in het plan Celsius in Woensel West. Bovendien zullen zij gezamenlijk een woonproject realiseren met het Da Vinci Huis woonconcept (een innovatie van Hurks); gestandaardiseerde unieke grondgebonden woningen die naar alle wensen van de opdrachtgever zijn te configureren.

Plan Celsius maakt onderdeel uit van stadsdeel Woensel West dat momenteel wordt getransformeerd en waar nieuwe doelgroepen hun thuisbasis vinden. Eerder dit jaar leverde Trudo daarin al woningen op in plan Volta Galvani, 110 woningen met  de uitstraling van een oosterse kashba met zachte kleuren en binnenruimten. Binnenkort start Trudo met de ontwikkeling van de rest van deze wijk. Hurks gaat dit voor Trudo bouwen.

Consumentenwensen

Trudo en Hurks kochten in 2011 het aangrenzende Vredeoord terrein (oud Philips terrein aan de Boschdijk-Pieter Zeemanstraat-Groenewoudseweg). Zij  hebben gezamenlijk een landschappelijk structuurplan gemaakt waarin woonvelden ontstaan die per fase verder worden uitgewerkt. Hierdoor blijft de flexibiliteit bestaan om exact te kunnen inspelen op toekomstige ontwikkelingen en consumentenwensen.

Succesvol

Nu dit structuurplan gereed is, werd besloten dat Trudo Vredeoord 100% gaat uitontwikkelen en realiseren voor een eigen woonconcept. Hiervoor zal Hurks zijn eigendom in Vredeoord aan Trudo verkopen. Hurks en Trudo werkten eerder succesvol samen in projecten als Waterrijk Eindhoven en Helmond Binnenstad (Zonnekwartier). Deze samenwerking wordt nu verder bestendigd en geïntensiveerd.

Nieuwe doelgroepen vinden een thuisbasis in Woensel West

Deel deze pagina: