Follow us on Twitter Follow us on LinkedIn

Hurks presenteert jaarcijfers over 2012

26 maart 2013

De nieuwe werkelijkheid van bouw en vastgoed vraagt ons de focus te leggen op eigen kracht. Hurks toont haar essentie in het jaarverslag en presenteert de jaarcijfers over 2012: de geconsolideerde omzet bedroeg 269 miljoen euro, de netto winst 2,6 miljoen euro en de totale productie kwam uit op 357 miljoen euro. De solvabiliteit blijft onverminderd hoog op 44,5%.

Hurks in essentie

Hurks heeft hard gewerkt om zich gereed te maken voor de nieuwe opgaven die ons voorliggen. We ontwikkelden een aantal product- en procesinnovaties waarmee we dit jaar onze markt gaan verrijken. We werken intensief met BIM (Bouw Informatie Model) en wonnen de Global BIM Awards 2012 in de categorie Beton. Ook hebben we afgelopen jaar een aantal grote projecten opgestart waaronder het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft en de OV Terminal in Breda.

Familiebedrijf met integrale expertise 

Onze organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en een efficiënte inrichting van onze processen. Als familiebedrijf zijn wij van nature gericht op de lange termijn. Wij bouwen niet, maar realiseren de levenscyclus van een gebouw. Door hechte samenwerking van al onze disciplines geven we antwoord op integrale kennisvragen.

Download de digitale versie van het jaarverslag Hurks 2012.

 

Deel deze pagina: