Follow us on Twitter Follow us on LinkedIn

Hurks presenteert vier projecten tijdens 10e Dag van de Bouw

Tijdens de 10e editie van de Dag van de Bouw op zaterdag 13 juni a.s. zet Hurks de bouwhekken weer wijd open. Tijdens dit druk bezochte evenement kunnen belangstellenden vier bouwlocaties van Hurks verspreid over het land bezoeken. Het gaat om de projecten Blixembosch Buiten in Eindhoven, Centrumproject Aan de Kei in Valkenburg, Centrumplan Leidsche Rijn in Utrecht en de faculteit Technische Natuurwetenschappen (TNW) in Delft.

De Dag van de Bouw is ondertussen uitgegroeid tot een grote en bekende bouwhappening. Een publiekstrekker van formaat waarbij Hurks graag toont wat zij ‘in huis heeft’. Kom ons bezoeken bij:

Blixembosch Buiten – Da Vinci Huis, Eindhoven

In totaal ontwikkelt  v.o.f. Blixembosch Buiten, een samenwerking van Hurks vastgoedontwikkeling en BPD, 66 woningen volgens het Da Vinci Huis-woonconcept van Hurks. Ondertussen zijn er vijftig huizen als een belegging verkocht aan Dela Vastgoed. Daarnaast worden er 16 Da Vinci Huizen gebouwd voor de verkoop. Hurks bouw realiseert de woningen in drie fases. De eerste fase betreft 21 woningen en wordt in juni 2015 opgeleverd. Bezoekers kunnen één van de nieuw opgeleverde huurwoningen bekijken en een ingerichte 2 onder 1 kap modelwoning (koop) van binnen bezichtigen. Ook de bouw van de tweede fase is te bezichtigen.

Types: Nieuwbouw
Locatie: hoek Vuurpot 1a / Buitendreef , Eindhoven
Provincie: Noord Brabant

Openingstijden: 11.00 tot 14:00

Centrumproject Aan de Kei, Valkenburg

In Valkenburg startte Hurks in 2013 met de uitvoering van centrumplan Aan de Kei. Een gezamenlijk initiatief van Hurks en de gemeente Valkenburg. Bij dit project neemt Hurks de rol van ontwikkelaar, bouwer én investeerder op zich. In Aan de Kei komen wonen, winkelen en parkeren samen. Hurks bouwt 50 woningen in twee lagen, boven zo’n 5.100 m² winkelruimte. Ook de ondergrondse parkeergarage telt twee lagen, met in totaal 361 parkeerplaatsen. Onder begeleiding van 'de mannen van de bouw' wordt een korte wandeling gemaakt door de 3 bouwlagen van het toekomstige winkel- en parkeergebied.

Types: Nieuwbouw
Locatie: Reinaldstraat, Valkenburg a/d Geul
Provincie: Limburg

Openingstijden: 10.00 tot 16:00
Geschatte opleverdatum: 2016

Centrumplan Leidsche Rijn

Dit wordt het nieuwe stadshart van Leidsche Rijn midden in Nederland. Het is vanuit alle windstreken gemakkelijk bereikbaar en een parkeerplaats is altijd in de buurt. Hier verrijst een bruisend stedelijk centrum voor meer dan 70.000 wijkbewoners, met uiteindelijk een primair verzorgingsgebied van 160.000 mensen. Het totale kerngebied telt straks circa 130 winkelunits, horeca, commerciële dienstverlening, 11.000 m² kantoren en 734 appartementen. Daarnaast zal de gemeente hier tal van andere functies ontwikkelen, zoals een bioscoop, een schouwburg, een bibliotheek en een bus- en treinstation.

Types: Nieuwbouw
Locatie: Grauwaartsingel, Utrecht
Provincie: Utrecht

Openingstijden: 10.00 tot 16:00
Geschatte opleverdatum: 2017

 

 

De faculteit Technische Natuurwetenschappen (TNW), Delft

De faculteit TNW is nu nog gevestigd in diverse gebouwen, verspreid over de Delftse universiteitscampus. De afdelingen BioTechnologie, BioNanoscience en Chemical Engineering nemen in 2016 intrek in één modern gebouw (30.000 m2), dat voldoet aan de strenge eisen voor geavanceerd en vooraanstaand onderzoek. Hiervoor zijn - naast kantoren, vergaderruimtes en onderwijsruimtes - veel laboratoria in het gebouw aanwezig. Specifieke aandachtspunten bij de uitwerking van het ontwerp zijn trillingenbeperking, temperatuurstabiliteit en ventilatievoud. Neem alvast een voorproefje!

Types: Nieuwbouw
Locatie: Van der Maasweg Delft (via Heertjeslaan)
Provincie: Zuid Holland

Openingstijden: 10.00 tot 16:00
Geschatte opleverdatum: 04-02-2016

Deel deze pagina: