Follow us on Twitter Follow us on LinkedIn

Hurks retail gaat C&A-vestiging in Goes verbouwen

Datum: 05.06.2015

Op 5 juni werd bekend dat C&A, de internationale keten op gebied van betaalbare mode, Hurks opdracht geeft tot de verbouwing van de C&A-vestiging in Goes. In de loop van volgende week vindt de aftrap plaats.

Hurks retail, specialist in snelle transformaties van winkels, restaurants, kantoren, bedrijfshallen of showrooms neemt de verbouwing voor zijn rekening. Bijzonder aan dit project is dat de uitvoering van de werkzaamheden in de bouwvak plaatsvindt ‘met de winkel open’. Een werkwijze die Hurks retail veelvuldig hanteert en wat in dit geval wil zeggen dat de C&A-vestiging in Goes toegankelijk blijft voor het winkelende publiek. Aan Hurks de taak de klant zo min mogelijk met de uitvoering te belasten. Dat de uitvoering zich midden in de bouwvakantie voltrekt, levert geen problemen op aangezien Hurks retail dan doorwerkt.

Store of the future

C&A en Hurks kruisten elkaars pad ook al in de Store of the Future die 23 juni zijn deuren opent in winkelcentrum New Babylon in Den Haag. Dit is een initiatief van marktonderzoeker Q&A Research & Consultancy en bedoeld om consumenten en organisaties via nieuwe technologieën op de hoogte te brengen over winkelen in de toekomst. Een vernieuwend concept waarin Hurks optrad als 'founding father'. Dat wil zeggen dat Hurks zowel een bijdrage leverde aan de ontwikkeling van het concept als aan bouwkundige werkzaamheden.

Deel deze pagina: