Follow us on Twitter Follow us on LinkedIn

Overeenkomst voor 35 Liverdonk-woningen in Brandevoort ondertekend

Datum: 23.09.2016

Onlangs ondertekenden ontwikkel- en bouwcombinatie Hurks – Adriaans Bouwgroep en Delta Lloyd Vastgoed een overeenkomst voor de bouw van 35 woningen in de nieuwe buurt Liverdonk in Brandevoort, Helmond. Nu alle partijen hun handtekening hebben gezet, kan de bouw  in oktober 2016 van start gaan .

De woningen worden gebouwd in de nieuwe buurt ‘Liverdonk’ en instapklaar opgeleverd. Liverdonk is een nieuw deelgebied in Brandevoort ten westen van het centrum ‘De Veste’. Ontwikkel- en bouwcombinatie Hurks – Adriaans Bouwgroep neemt in totaal ca. 130 woningen van deze nieuwe woonwijk voor zijn rekening, die in meerdere fasen worden gerealiseerd. De eerste fase omvat in totaal 50 woningen waarvan 35 huur- en 15 koopwoningen.

Groene omgeving

De 35 woningen die zijn verkocht aan Delta Lloyd, worden aangeboden in de vrije huursector. Het gaat om grondgebonden woningen met hoek- en tussenwoningen. De 15 koopwoningen bestaan uit diverse typologieën, waaronder ook verschillende tweekappers. Het geheel wordt in een dorpse, groene omgeving gerealiseerd. Gezien de voorspoedige verkoop van de 15 koopwoningen wordt de bouw tegelijk met de huurwoningen gestart. De oplevering staat gepland voor medio 2017. 

Liverdonk-woningen worden instapklaar opgeleverd

Deel deze pagina: