Follow us on Twitter Follow us on LinkedIn

Start verkoop appartementen Centrumplan ‘Aan de Kei’

Datum: 24.04.2015

Op vrijdag 24 april start de officiële verkoop van de ‘stadsappartementen’ in het nieuwe Centrumplan ‘Aan de Kei’ in Valkenburg aan de Geul. Dit startschot wordt luister bijgezet in Brasserie Stationnerie, waar geïnteresseerden zich kunnen informeren en inschrijven bij de makelaars Ruijters en Pröpper. Op 21 van de 33 beschikbare woningen met berging en parkeerplaats is ondertussen een optie genomen. De belangstelling voor een woning in dit aantrekkelijke nieuwe stadshart van Valkenburg is dus groot.

 Liefhebbers van het eerste uur waren er snel bij tijdens de voorverkoop. In veel gevallen waren zij vanaf het begin bij het Centrumplan ‘Aan de Kei’ betrokken en van grote toegevoegde waarde bij de ontwikkeling van het project. Het gaat dan ook om een aantrekkelijk plan in het hart van dit mergelstadje in het zuidelijkste puntje van Zuid-Limburg. Een plaats met een rijke 125 jaar oude toeristische traditie die met het nieuwe Centrumplan ‘Aan de Kei’ zeker een impuls van betekenis zal krijgen. Want behalve dat wonen, winkelen, verpozen en parkeren hier straks samenvallen, is ‘Aan de Kei’ ontworpen met respect voor de bestaande karakteristieke bouwstijlen en –materialen van Valkenburg.

Ontwikkeling en realisatie

Hurks startte in 2013 met de uitvoering van Centrumplan ‘Aan de Kei’. Een gezamenlijk initiatief van Hurks en de gemeente Valkenburg, waarbij Hurks de rol van ontwikkelaar, bouwer en investeerder op zich neemt. Het ontwerp kwam in samenwerking met awg architecten cvba uit Antwerpen tot stand en voorziet in 50 woningen in twee lagen boven zo’n 5.100 m2 winkelruimte. De ondergrondse parkeergarage telt eveneens twee lagen en biedt 361 parkeerplaatsen. Meer inhoudelijke informatie over de woningen en het centrumplan is te vinden op www.aandekei.nl In de ogen van de gemeente is het nieuwe stadshart een sleutelproject in de positionering van het Limburgse stadje. Een belangrijke impuls voor de toekomst van Valkenburg en de omliggende regio. 

Deel deze pagina: