Follow us on Twitter Follow us on LinkedIn

Puur Steen

Puur Steen is een bijna naadloos geprefabriceerde bakstenen gevelafwerking waarbij vakmanschap, constante kwaliteit en snelheid van bouwen gegarandeerd is. Met Puur Steen kunnen bijzondere optische effecten gecreƫerd worden. De ontwerper kan vrij spelen met de lijnen van het metselwerk en daarmee een uniek gevelbeeld ontwerpen en ook daadwerkelijk bereiken.

naar de website

Da Vinci Huis

In het Da Vinci Huis bundelt Hurks haar jarenlange ervaring in het ontwikkelen en bouwen van woningen. Da Vinci Huis levert maatwerkwoningen die gebouwd zijn volgens een vernieuwend proces, dat zich richt op een zeer hoge mate van efficiency in bouwen en organiseren. Daarmee garandeert Hurks een hoge gebruikskwaliteit tegen de laagste prijs.

lees meer

Da Vinci Appartement

Met het nieuwe prefab-appartementenconcept Da Vinci Appartement speelt Hurks in op de toenemende vraag naar flexibele, betaalbare en duurzame woonoplossingen. Het biedt een optimaal antwoord op zowel vervangings- als nieuwbouwopgaven. Door te standaardiseren brengen we bouwtijden terug met 40 tot 50% ten opzichte van traditionele bouwmethoden. Met maximale architectonische vrijheid, duurzaamheid als basis en een prijsniveau dat gelijk is aan dat van concurrerende bouwsystemen.

lees meer