Follow us on Twitter Follow us on LinkedIn

Vakmanschap in prefabbeton

Prefabbeton

Beton is bijzonder. Geen ander materiaal ontwikkelde zich zo snel. Hurks ziet de vele mogelijkheden van beton vooral in prefabtoepassingen. Zeker in een tijd waarin de vraag naar meer snelle, goedkope en duurzame bouwprocessen groeit.

Van technologie tot montage

Prefab vraagt om specialistische kennis. Hurks heeft daarvoor betontechnologen, constructeurs, tekenaars en werkvoorbereiders in huis. In onze fabrieken produceren we mallen van hout en staal en wapeningen. Project- en productieleiders zorgen voor coördinatie en onze montageploegen zetten de elementen in elkaar.

Feilloos teken- en rekenwerk

Een goed geëngineerd bouwwerk draagt in hoge mate bij aan een zorgvuldige projectuitvoering en een optimale efficiency in de productie. Daarom hechten we veel waarde aan state-of-the-art teken- en rekenwerk. We werken daarvoor nauw samen met de ingenieurs van Hurks delphi engineering.

Rust en eenvoud op de bouwplaats

Een totaal-prefabconcept creëert rust en eenvoud op de bouwplaats. Alle maatwerk bouwdelen worden in de fabriek geproduceerd. Dit kunnen sandwichgevelelementen zijn die bestaan uit een dragende binnenwand gecombineerd met een gevelblad met beglaasde kozijnen. Na transport monteren we in één bouwstroom de draag- en gevelconstructie steigerloos in het werk. De bouwtijd is daardoor relatief kort. Ook bij complexe, niet repeterende plattegronden.

Alle maatwerk bouwdelen in de fabriek geproduceerd