Hurks
Bouwplaatsservice

Met een goede voorbereiding en een uitgebalanceerde bouwplaatsinrichting staat een bouwproject al voordat de eerste paal de grond in gaat. Op basis van een doordacht ontwerp, een naadloze aanleg en een stevig plan van onderhoud is iedere bouwplaats van Hurks bouwplaatsservice klaar voor de start. Alleen behoefte aan bouwplaatsmaterieel? Bij ons vind je een compleet aanbod. Hurks bouwplaatsservice maakt werk van jouw terrein!

Een goede voorbereiding, het halve werk

Dat een goede voorbereiding het halve werk is, weet ook Hurks bouwplaatsservice. Met onze jarenlange ervaring en een team van professionele vakmensen en ervaren monteurs ben je dan ook verzekerd van kwalitatief hoogwaardig materiaal en een efficiënte bouwplaatsinrichting.

 

Je voordeel doen én je winst behalen

Hurks bouwplaatsservice maakt onderdeel uit van Hurks, maar opereert geheel zelfstandig op de markt. Dat doen we op basis van onze grote kennis en ervaring met het verzorgen van bouwplaatsinrichting en de belevering van de meest uiteenlopende woningbouw- en utiliteitsprojecten. Daar maakt ons zeer ervaren bouwplaatsinrichters. Know-how en expertise waarmee jij als bouwondernemer je voordeel doet én je winst behaalt.

Tom Elst Photography
“Met één vaste gesprekspartner, ervaren vakmensen en online materieelbeheer hebben wij alles in huis om onze opdrachtgevers compleet te ontzorgen.”
Johan van de Ven, projectcoördinator bij Hurks bouwplaatsservice

Meer weten over de mogelijkheden?

Bel of mail ons. Of nog beter: we komen langs, drinken een kop koffie en bespreken de mogelijkheden. Vertel ons waar je behoefte aan hebt en wij maken meteen werk van je vraag. Of je nu transport nodig hebt, een bouwlift of een complete bouwplaatsinventaris: jij gaat in no-time goed voorbereid aan de slag!

Plaats direct je bestelling voor al je bouwplaatsmaterieel en je bouwplaatsinrichting in ons portaal. Klik hieronder op de button.

Hurks bouwplaatsservice

Kuiper 16
5521 DH Eersel

0497 51 32 34
info.hbs@hurks.nl

Meer weten? We bellen je graag terug om al je vragen te beantwoorden.