Bouw

Expertise: wij bouwen standaard uniek

Da Vinci Huis is het innovatieve woningconcept van Hurks. Snel en procesmatig maatwerk waarin onze jarenlange ervaring met woningbouw tot uiting komt. Een bijzonder efficiënte methode om een woningbouwproject te realiseren. Stapsgewijs, van plan naar werkelijkheid. Met de zekerheid van optimale keuzevrijheid binnen een standaardproduct.

Ongekende keuzevrijheid

Die keuzevrijheid is vooral te danken aan de jarenlange praktijkervaring die Hurks met zijn conceptwoning heeft. Het concept Da Vinci Huis gaat uit van basiselementen die we – aan de hand van een inmiddels zeer uitgebreid keuzepakket – afstemmen op individuele wensen. Dat geldt voor bijvoorbeeld indelingen, uitbouwen, afwerkingen en duurzaamheid. Uniek is de vrijheid in dakvorm en gevelschil, en daarmee de uitstraling van de woningen. De opdrachtgever kan dus een eigen architect de gevels laten ontwerpen. Tot en met de materiaalkeuze.

Hoe maken wij Da Vinci Huis?

Een drietal proceskeuzen maken dat wij snel en efficiënt unieke Da Vinci Huis woningen kunnen ontwikkelen. De engineering en uitvoering gebeuren binnen een vast team dat uitermate goed op elkaar is ingespeeld. Ook verzamelden we een aantal vaste ketenpartners om het Da Vinci Huis concept. Zo kunnen we snel handelen en blijven we van elkaar leren. Samen met Lean methodieken en BIM integratie maakt deze aanpak het Da Vinci Huis voorbereidingsproces efficiënt en snel. Ook op de bouwplaats maken we een versnelling door te werken met geprefabriceerde elementen. Dit maakt dat er al binnen 65 werkbare dagen een Da Vinci Huis opgeleverd kan worden.

In tien stappen een Da Vinci Huis

Da Vinci Huis biedt maar liefst tien verschillende invalshoeken om uw ideale woning samen te stellen. Hierbij kunt u uit een groot aantal opties en maatwerk kiezen. De Da Vinci Huis methode is geschikt voor een enkele woning, een woonblok en/of woonwijken. Met optimale zekerheid qua kosten, kwaliteit en planning.

1. Budget

De beschikbare bouwkosten (per woning) of de totale investeringskos- ten van het project.

2. Bestemmingsplan

Het publiekrechtelijk kader waarbinnen het pland ontwikkeld en gerealiseerd dient te worden.

3. Locatiespecifieke eisen

De fysieke kenmerken van de locatie (o.a. de grondslag van het terrein en het lokale beleid).

4. Kaveltype en -grootte

De vorm en oppervlakte van de beschikbare kavels (o.a. rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen).

5. Referentietypen

De verschillende basisvormen en afmetingen van de woningen (o.a. diverse verdiepingslagen voorzien van plat dak, schuine kap, doorgeschoten kap, beukbreedtes en dieptematen).

6. Uitbreidings- en indelingsopties

De alzijdige mogelijkheden om de woningen te verruimen en in te delen (o.a. uitbouwen en dakkapellen, extra slaapkamers en grotere badkamer).

7. Stijlopties en openheid

De uitstraling en afwerking van de buitenzijde van de woning (o.a. dakranden, gevelmaterialisering, gevelindelingen, ramen, deuren, puien en dakramen).

8. Afwerkingsniveau

Het niveau en de mate waarin de woningen aan de binnenzijde worden afgewerkt (o.a. wand- en plafondafwerking, sanitair en keuken).

9. Duurzaamheid

De gewenste duurzaamheid van de woning (vanaf EPC volgens Bouwbesluit tot een ‘energienotaloze’ woning).

10. Maatwerk

Al uw overige wensen kunnen worden opgenomen in uw Da Vinci Huis.

Da Vinci Huis: ook standaard duurzaam

Een Da Vinci Huis woning is synoniem aan een gezond binnenklimaat. Het gewenste duurzaamheidsniveau is uiteraard vrij te bepalen. Vanaf het bouwbesluit niveau tot aan energieneutrale en BENG woningen. Het circulaire gedachtegoed is onderdeel van het concept en kan naar wens nog verder doorgevoerd worden. Uiteraard is het Da Vinci Huis standaard gasloos uitgevoerd.

Meer informatie over het Da Vinci Huis voor woningcorporaties, beleggers, gemeenten en projectontwikkelaars.

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen spoedig contact met u op.

Gerelateerde projecten & verhalen

Blixembosch Buiten
Bouw

Blixembosch Buiten

Plan Celsius
Bouw

Plan Celsius

Gemeente Boxtel en Hurks ondertekenen overeenkomst Princenlant fase 4
Nieuws

Gemeente Boxtel en Hurks ondertekenen overeenkomst Princenlant fase 4