Leonardo: het appartementenconcept van Hurks

Hurks bouwt Leonardo. Steden groeien en meer woningen zijn nodig om deze groei bij te houden. Betaalbare woningen in fijne wijken. Aan de randen verstedelijking uitbreiden is niet meer vanzelfsprekend. In de wijken moeten we op zoek naar vernieuwing of zelfs verdichting.

Meer weten over het Leonardo concept? Vul je gegevens in en download de whitepaper.  Maatwerk binnen grenzen

  Op basis van een doordacht modulair systeem bieden we de mogelijkheid om zelf appartementen te (laten) ontwerpen en te realiseren. Met een enorme variatie aan grotendeels prefab-bouwstenen creëren we met het Leonardo appartementenconcept, samen met onze opdrachtgevers en toekomstige bewoners, snel en professioneel kwalitatief hoogstaande en betaalbare appartementen op maat.

   

  Het slimme bouwproces

  Leonardo is in meerdere opzichten een uitstekend voorbeeld van een slim bouwproces. Dankzij het modulaire concept en het zoveel mogelijk gebruik maken van geprefabriceerde elementen hoeft het wiel niet steeds opnieuw te worden uitgevonden. Woningen en wijken worden naar wens opgebouwd en ingedeeld, met als basis volgens een vast stramien dat zich bewezen heeft in de praktijk. Alle bouwtechnische mogelijkheden zijn vastgelegd in een goed doordacht protocol.

   

  Leonardo, modulair ontwerpen en bouwen

  Het Leonardo appartementenconcept van Hurks is een vorm van modulair ontwerpen op basis van prefab bouwelementen en slimme, standaard installatieoplossingen. Het concept krijgt vorm op basis van een logische opbouw van gestandaardiseerde bouwstenen, waarmee kan worden gevarieerd. De variatie van Leonardo schuilt in de samenstelling van de bouwstenen, de afbouw en het gevelaanzicht. De combinatie van industriële prefabricage en ambacht zorgt dat met gestandaardiseerde bouwstenen telkens weer een uniek project kan worden gemaakt.

  Leonardo illustratie duurzaam

  Door flexibele invulling een eigen karakter

  De variatie binnen het Leonardo concept schuilt in de opzet, het gevelbeeld en de binnen afwerking. Zo krijgt ‘elke Leonardo’ een eigen karakter.

  • Flexibel in opzet
  • Flexibel in afwerking
  • Flexibel in stijl
  • Flexibel in onderhoud
  • Flexibel in duurzaamheid

  Daarmee zijn we in staat om alle PMC op een betaalbare en efficiënte wijze vorm te geven.

  Bouwen doen we samen

  Leonardo geeft opdrachtgevers maximale ruimte en komt door een universum aan keuzemogelijkheden tegemoet aan alle moderne eisen en wensen van architectuur, verkaveling en afwerking. Waarbij ook de bewoners hun stem kunnen laten horen. Dit alles met gezonde balans tussen investering en rendement. Zo biedt Leonardo de zekerheid van een standaardproduct, met het karakter van maatwerk.

  Architect: KAW Architecten

  Beelden: BASE Photography

  Afspraak inplannen?