Werken bij Hurks

Of het nou op kantoor of op de bouwplaats is: werken bij Hurks betekent werken in een dynamische omgeving. Onze medewerkers vormen de solide basis van het bedrijf. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe krachten. Mensen die net als wij niet vies zijn van hard werken en kwaliteit hoog in het vaandel hebben. Hard werken doen we niet alleen, maar samen.

Samen bouwen
Voor jongeren zijn we een kennisbedrijf. Zij kunnen bij ons beginnen als stagiaire, trainee of assistent. Natuurlijk werken we ook graag met ervaren krachten. Vakmensen die precies weten hoe het er in de bouw aan toegaat. Het belangrijkst vinden we dat er wordt samengewerkt. Bouwen doe je niet alleen, bouwen doen we samen. Kijk op onze projectpagina als je wilt zien waar dat toe leidt.

Vacatures
Ook voor de komende jaren staat er heel wat op stapel. En wie weet kom jij een van onze teams versterken om iets neer te zetten. Bekijk het overzicht van openstaande vacatures hieronder. Ondernemingen die met ons willen samenwerken, kunnen terecht op de bedrijvenpagina.

Samenwerken met Hurks
Hurks is doorlopend op zoek naar de beste samenwerkingspartners en onderaannemers. Wij staan voor kwaliteit, gaan door tot het werk af is en streven naar het hoogst haalbare. Die instelling verwachten we ook van onze onderaannemers en samenwerkingspartners. Wij vinden het belangrijk dat afspraken worden nagekomen, en dat we gezamenlijk verantwoording nemen om zowel deadlines te halen als kwaliteitsnormen hoog te houden. Dat waarderen we met loyaliteit en uitstekende betalingsvoorwaarden.

9 beschikbare banen bij Hurks

Planontwikkelaar

Eindhoven 40 uur

Uitvoerder Nazorg

Vianen 40 uur

Projectbegeleider vastgoed

Eindhoven 40 uur

Kostendeskundige U-bouw

Eindhoven/ Vianen 40 uur

Senior Medewerker Bedrijfsbureau

Eindhoven 40 uur

Meewerkend voorman timmerman service & onderhoud

Eindhoven 40 uur

Allround voorman timmerman

Eindhoven 40 uur

Timmerman (leerling, starter of ervaren)

Eindhoven 40 uur

Stagiairs/ afstudeerders

Eindhoven 40 uur