Wij zijn Hurks

Inderdaad, wij zijn Hurks. Wij ontwikkelen, wij bouwen en wij onderhouden. Gestart in 1916 in Eindhoven en nu, meer dan een eeuw later, zijn we inmiddels de vierde generatie Hurks. Solide, sociaal, succesvol. Dankzij een scherp oog voor wederzijdse belangen en focus op de lange termijn.

In ons bestaan hebben we zowel rustige als roerige tijden gekend. We hebben ontwikkelingen in de markt gevolgd, maar waren vaak ook innovatief. We hebben tijden van groei en van stabilisatie meegemaakt. Soms wat meer naar binnen gekeken, maar veel vaker de buitenwereld omarmd. Markten geëxploreerd en markten verlaten. Dat heeft geleid tot een evenwichtig, familiair bedrijf met zelfkennis. Dat dankt Hurks met name aan zijn drie pijlers ontwikkeling, bouw en onderhoud. Het heeft ook geleid tot het besef dat de sleutel tot ieder succes ligt in samenwerking. Met opdrachtgevers, met partners en onderling.

Bedreven in woning- en utiliteitsprojecten
Onze geschiedenis, kennis en ervaring leidde tot een duidelijk beeld van onze markt. Geografisch en functioneel. Ons primaire werkgebied loopt in grote lijnen parallel aan de A2 – Nederlands levensader, van Amsterdam tot Maastricht. We zijn zeer bedreven in woning- en utiliteitsprojecten. Dat geldt voor zowel het ontwikkelen als het bouwen en onderhouden, vanuit onze vestigingen in Eindhoven en Utrecht. Onze recente projecten laten zien waartoe we in staat zijn.

Het (ver)bouwen, inrichten en onderhouden van retail- en leisureprojecten verdient een aparte vermelding. Dat doen we op het hoogste niveau voor zowel kleinere als heel grote opdrachtgevers. Ook, of juist, voor dit werkterrein geldt dat open en intensief samenwerken de sleutel tot succes en tevredenheid is. En die sleutel koesteren wij al meer dan 100 jaar. Op basis van dat verleden voelen we ons bijzonder comfortabel bij de uitspraak:

Wij bouwen toekomst.

Medina, Eindhoven

Vastgoedontwikkeling

Gedurende de afgelopen decennia hebben we de vastgoedmarkt goed leren kennen. Leren begrijpen en doorgronden. Die grondige kennis combineren we met een onbevangen blik en een luisterend oor. Steeds weer. Bij iedere nieuwe opgave.

Bouw

We zijn ambitieus en verantwoordelijk. Gewetensvol en solide. Altijd bereid tot dat stapje extra. Omdat we graag trots zijn op wat we bouwen. En op hoe we bouwen.

McDonald's Best

Onderhoud & retail

Scherpe planningen, improvisatievermogen, procesmatig denken, continu leren en verbeteren, en vooral oprechte betrokkenheid bij iedere opgave. Dat zijn de verbindende factoren die Hurks retail & onderhoud tot een succes maken.

Organisatie

Hurks is actief in bouw en vastgoedontwikkeling en houdt zich daarnaast bezig met onderhoud en retail. Vanuit onze vestigingen in Eindhoven en Utrecht werken we langs de as A2 Amsterdam – Maastricht. Al meer dan een eeuw floreert onze onderneming bij de kracht van samenwerking. Deze legde het fundament voor een moderne onderneming die klanten, medewerkers, partners en leveranciers aan zich weet te binden: de ontwikkelende bouwer die Hurks vandaag is.

Algemeen directeur

G.T.J.M. (Geert) Hurks

Raad van Commissarissen

C.W.J. (Cees) van Bemmel (voorzitter)
W.J. (Wienke) Bodewes