Nieuws

Hoera! We bestaan 105 jaar en gaan trakteren!

Wie jarig is trakteert en daarom verdelen wij € 105.000,- aan initiatieven in regio Eindhoven.  

Hurks is sinds haar oprichting in 1916 actief in de regio en heeft in en rondom Eindhoven veel woon- werk- en verblijfsprojecten mogen realiseren. Toonaangevende bekende gebouwen, zoals De Piazza, Van Abbemuseum, Medina, PicusKade, De Effenaar, TU/e, Kennedy Business Center en alle ziekenhuizen in de omgeving zijn de afgelopen 105 jaar door Hurks gerealiseerd. Daarnaast heeft Hurks ook gebouwd aan diverse wijken in Eindhoven, zoals Celsius in Woensel-West, Woensel-Noord, Tongelre, Blixembosch, Meerhoven en onlangs nog de realisatie van Augustus.

Als Eindhovens bedrijf met inmiddels de 5e generatie aan boord wil Hurks graag iets terug doen voor de gemeenschap in en rondom Eindhoven. Daarom introduceren we ‘Hurks 105 jaar, wie jarig is trakteert’. Met deze campagne roept Hurks alle stichtingen, verenigingen en organisaties, waar Hurks in het verleden voor heeft gebouwd, op om hun initiatief kenbaar te maken. De initiatieven kunnen uiteenlopen van een financieel steuntje in de rug tot maatschappelijke initiatieven:

  • Initiatieven met een duurzaam karakter (planet)
  • Initiatieven met een maatschappelijk karakter (people)
  • Initiatieven die de saamhorigheid bevorderen

Aanvragen worden opgesplitst in financiële en maatschappelijke initiatieven. De initiatieven kunnen via de website www.hurks105jaar.nl worden ingediend. De voorwaarden zijn terug te vinden op de website.

Betrokken partijen

Deze campagne is tot stand gekomen in samenwerking met Samen voor Eindhoven. Zij zijn de verbindende factor tussen de lokale samenleving en bedrijven, de gemeente en maatschappelijke organisaties.