Nieuws

De eerste woningen van plan Augustus opgeleverd

12-11-2020 – Vorige week werden de eerste Augustus-woningen opgeleverd aan hun nieuwe eigenaren. Dat gebeurde in de Pieter Aertsenstraat waar ook deze week kopers de sleutel overhandigd krijgen van uitvoerders Ton Blummel en Menno Philipsen. Opnieuw een mooi woningbouwproject gebouwd volgens het Da Vinci Huis-principe.

Augustus Nieuwe bewoner: "Niets dan lof voor de uitvoerders!"

Vrolijke gezichten

“Niets dan lof voor de uitvoerders Ton en Menno. Dat moet je er wel bij zetten. Zij hebben ons gedurende het hele bouwproces tot en met de oplevering uitstekend begeleid!”, aldus één van de enthousiaste, kersverse bewoners. Sowieso niets dan vrolijke gezichten tijdens de opleveringen van afgelopen week. Zowel bij de nieuwe bewoners als bij passerende omwonenden die hen van harte welkom heetten in de buurt. “Het ziet er allemaal prachtig uit”, vond een voorbijganger. “Echt een aanwinst voor de buurt. Succes met het klussen!”

Kleur en uitstraling

Qua kleur en uitstraling past het project dan ook prima bij bestaande bebouwing. Dat is iets wat met het naderen van de volledige voltooiing van Augustus steeds zichtbaarder wordt. In de opgeleverde woningen kan de inrichting nu beginnen. De bewoners die kozen voor een casco oplevering kunnen aan de slag met de inbouw van keuken en/of badkamers. Andere kopers kunnen beginnen met klussen in hun fonkelnieuwe huis. Hoe dan ook gonst het momenteel van bedrijvigheid in de nieuwe buurt tussen de Geldropseweg en de Dirks Boutslaan.

Da Vinci Huis

Die bedrijvigheid heerst ook binnen het team van Hurks dat gestaag verder bouwt aan de volgende fases van Augustus. Die verloopt volgens het uiterst efficiënt proces van het Da Vinci Huis woningconcept, waarbij veel met prefab casco’s wordt gewerkt, wat de bouw aanzienlijk versnelt. Wat daarnaast bijdraagt aan het vlotte verloop is dat er wordt gewerkt met vaste ketenpartners. De laatste woningen van Augustus zullen naar verwachting in het voorjaar van 2021 aan hun nieuwe eigenaren worden overgedragen. ”