Nieuws

Hoogste punt bereikt bij Hooge Steenen Parkblok in Utrecht

Bewoners, gemeente en Hurks heffen het glas op een mooie toekomst!  

Met het bereiken van het hoogste punt is er een nieuwe mijlpaal bereikt in de realisatie van het bouwproject Hooge Steenen Parkblok in Leidsche Rijn Centrum Oost te Utrecht. Iedere dag krijgen de woningen meer vorm. Voor de toekomstige bewoners en Hurks alle reden om hier samen bij stil te staan.

Onder meer in aanwezigheid van een groot aantal kopers en een afvaardiging van Hurks werd feestelijk stilgestaan bij het bereiken van het hoogste punt van Hooge Steenen Parkblok. Voor de toekomstige bewoners meteen een mooie gelegenheid elkaar eens te ontmoeten. Dat was eerder wegens de coronamaatregelen nog niet mogelijk.

Het programma werd afgetrapt door planontwikkelaar Joep Leermakers. Daarna was het woord aan Cees van der Meijs directeur Bouw van Hurks. Vervolgens was het tijd om de vlag te hijsen en gezamenlijk het glas te heffen op een mooie toekomst voor de bewoners in hun nieuwe woning in Utrecht.

De 29 herenhuizen en appartementen hebben hoge plafonds, veel slaapkamers, meerdere badkamers en zijn allen voorzien van een berging in de kelder, een of meerdere parkeerplaats(en) en natuurlijk een tuin. De appartementen zijn voorzien van een ruim balkon, terras of tuin. Deze hoogwaardige woningen bevinden zich in Leidsche Rijn Centrum Oost op 10 minuten fietsen van het historische centrum van Utrecht en op loopafstand van winkelcentrum Leidsche Rijn. De nieuwe bewoners gaan stedelijk en groots wonen in een groene buurt.