Nieuws

Start verkoop Molenerve fase 1 in Nuenen-West

De verkoop van 30 woningen in Nuenen-West gaat van start!

Nuenen West Art impression

Woningaanbod

Het betreft 30 woningen van Molenerve fase 1 in samenwerking met BPD. Het gaat om de woningen aan de noordkant van de Opwettenseweg. Ze zullen op 24-01-2024 om 15.00 uur in de verkoop gaan. Online kan je jouw bouwnummer voorkeur(en) doorgeven. Het woningaanbod bestaat uit hoek- en rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen. De woningen hebben een woonoppervlakte tussen de 79 en 204 m2.

Hurks Da Vinci concept

De woningen worden gebouwd middels het Hurks Da Vinci concept. Binnen dit flexibele concept maken we waar mogelijk gebruik van geprefabriceerde elementen. Je stelt een woning samen uit de bouwstenenbibliotheek, waarbij we de woning, straat of woonwijk geheel naar de wensen van de klant samenstellen. Op deze manier kunnen woningen met een zeer gevarieerde architectuur snel gerealiseerd worden voor een scherpe prijs.

Nuenen West artist impression 2

Landschappelijke sfeer

Nuenen West is een aantrekkelijk woongebied, welke afwijkt van een gemiddelde nieuwbouwlocatie. Authentieke kenmerken die in de wijk blijven bestaan zoals oude bomen, boerderijen en de Opwettense watermolen zorgen voor een landelijke sfeer. De groene omgeving van Nuenen wordt dankzij groene hofjes en erven doorgetrokken in de wijk. De architectuur van de woningen heeft een voelbare sfeer van het oorspronkelijke dorp.

Duurzame woningen

In Molenerve fase 1 wordt natuurinclusief bouwen toegepast, wat betekent dat al in de ontwerp- en bouwfase rekening wordt gehouden met biodiversiteit, klimaat en een gezonde leefomgeving.

De woningen hebben een (voorlopig) A++++ energielabel en krijgen een Groenverklaring. Hiermee kun je bij diverse banken extra rentekorting krijgen op je hypotheek.

 

Aanbod

Via de website https://www.nieuwbouw-nuenenwest.nl/ kan je zien welke woningen er beschikbaar zijn en je aanmelden voor het woningtype van jouw voorkeur.