Nieuws

In de verkoop: 36 woningen LEEF in Liverdonk

12-12-2019 – Medio november kreeg Hurks van ontwikkelingscombinatie Cedrus-Adriaans Brandevoort VOF opdracht voor de bouw van 63 Da Vinci Huis woningen in Liverdonk, Brandevoort. Onder de naam LEEF Liverdonk start de verkoop van de eerste 36 koopwoningen.

Snelheid en efficiëntie

Reden om voor Hurks te kiezen is de snelheid en efficiëntie waarmee de duurzame Da Vinci Huis-woningen worden gebouwd. Een tempo dat niet alleen geldt voor de realisatie, maar ook voor de voorbereiding. Iets wat mede mogelijk werd door de korte, intensieve en prettige samenwerking tussen het verkoopteam van de opdrachtgever en Hurks Da Vinci Huis-team. Op die manier maken we samen mogelijk dat de nieuwe bewoners hun koopwoning straks snel kunnen betrekken.

Prijsklasse

In totaal bestaat LEEF Liverdonk uit 36- koop en 27-huurwoningen. Bij de koopwoningen betreft het zowel hoek- als tussenwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen in de prijsklasse van € 269.000 tot € 520.000. Bij de huurwoningen gaat het om hoek- en tussenwoningen.

Het beste van twee werelden

Liverdonk is een deelwijk van Brandevoort en wordt gerealiseerd op de overgang van stedelijk naar landelijk gebied: het beste van twee werelden. Want enerzijds gelegen in de levendigheid van de stedelijke Veste, anderzijds in de groene omgeving van het Brabants platteland. De woningen kenmerken zich door een klassiek architectuur, geïnspireerd op de witte woningen van de historische bebouwing in het Limburgse stadje Thorn. Kortom: een Brandevoortse wijk die van grote afstand wordt herkend.

Gerelateerde projecten & verhalen

Augustus
Bouw Vastgoedontwikkeling

Augustus

Annenborch
Bouw Vastgoedontwikkeling

Annenborch

PicusKade
Bouw

PicusKade