Nieuws

‘Wonen aan de Linde’ viert hoogste punt

15-11-2019 – In aanwezigheid van Hurks en Vastgoedmaatschappij Van der Loo, wethouder Van Moorsel en alle kopers werd vandaag feestelijk stil gestaan bij het bereiken van het hoogste punt van ‘Wonen aan de Linde’. Daarmee bereikt dit succesvolle woningbouwproject nabij het centrum van Asten weer een nieuwe mijlpaal.

Gevarieerd plan

Op de bouwplaats werd de vlag gehesen en geproost op de succesvolle bouw van Wonen aan de Linde. Een gevarieerd plan, met aantrekkelijke woningen voor verschillende doelgroepen. Nu al een succes, zo bleek wel uit de verkopen. Alle woningen waren in een mum van tijd verkocht.

Patiowoningen

‘Wonen aan de Linde’ omvat onder meer 16 rij- en hoekwoningen die vooral starters aanspraken. Daarnaast bestaat het uit 10 tweekappers en 4 vrijstaand geschakelde woningen en 19 patiowoningen, geschikt voor senioren.

Wonen V.l.n.r. Wethouder Henk van Moorsel, Roel van Hagen (Hurks), Ton van der Loo en een koper.

Nauwe samenwerking

Hurks en Vastgoedmaatschappij Van der Loo werkten nauw samen om de plannen gestalte te geven. Deze inspanningen leidden tot de samenwerkings-overeenkomst voor het woningbouwplan ‘Wonen aan de Linde’ in Asten.

Gerelateerde projecten & verhalen

Augustus
Bouw Vastgoedontwikkeling

Augustus

Annenborch
Bouw Vastgoedontwikkeling

Annenborch

PicusKade
Bouw

PicusKade