Da Vinci Green Roadshow

Da Vinci Green Roadshow
Leuk dat je interesse hebt in de Da Vinci Green Roadshow. We komen graag bij jullie op kantoor langs om een kennissessie te geven over ons Da Vinci Green concept en de toepassing daarvan. We nemen jou en je collega’s mee in ons verhaal over het meetbaar maken van duurzaamheid en laten je zien hoe wij biobased bouwen in de praktijk brengen met ons Da Vinci Green concept. We organiseren dit met alle plezier en enthousiasme en nemen je collega’s mee in de mogelijkheden van duurzaam bouwen. We sluiten de sessie af met een gezellige lunch die wij verzorgen.

 

Wil je nog meer de diepte in over dit thema?
Dat kan ook! Dan nodigen we jou en je collega’s van harte uit in onze Da Vinci Green modelwoning in Eindhoven. Daar kunnen we alle toegepaste materialen laten ervaren en laten we je zien dat iedere duurzaamheids ambitie mogelijk is. Ook laten we je graag kennismaken met de Groen Bouwen app van Hurks. Binnen deze app stel je een woning samen uit de bouwstenenbibliotheek, waar je de keuze hebt uit biobased, gerecyclede en herbruikbare materialen. Zo zie je in één oogopslag de verschillen tussen de materialen. Met deze app verkrijg je inzicht in de impact en bijbehorende kosten en kun je iedere duurzame ambitie vormgeven.

 

 

 

Interesse?
Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de Da Vinci Green Roadshow. Wij nemen dan contact op en bespreken graag de mogelijkheden voor het organiseren van een interactieve kennissessie bij jullie op kantoor of in onze Da Vinci Green modelwoning. We maken er graag samen een leuke sessie van!

Aanmelden