Da Vinci Green: ons duurzame woonconcept

Duurzaamheid staat hoog op de maatschappelijke agenda. Het ontwikkelen, gebruiken en hergebruiken van gebouwen, zonder natuurlijke hulpbronnen uit te putten, de leefomgeving te vervuilen en ecosystemen aan te passen is belangrijker dan ooit.

Afspraak inplannen?

Onze droom
Onze droom is om met Da Vinci Green 50% CO2 reductie te realiseren ten opzichte van onze standaard Da Vinci conceptwoning. Daarnaast zetten we bewust in op zoveel mogelijk circulaire materialen, want de impact van materiaalgebruik in de bouw is enorm.

Bouwstenen bibliotheek
Met Da Vinci Green stel je een woning samen uit onze bouwstenen bibliotheek, waarin je de keuze hebt uit biobased, gerecyclede en herbruikbare materialen. Samen kunnen we op basis van deze bouwstenen iedere duurzame ambitie vormgeven. Zo kan ieder zijn duurzame ambitie vormgeven. Om dit tastbaar en meetbaar te maken, hebben wij met Caspar de Haan onze krachten gebundeld.

Ketensamenwerking
Om dit tastbaar en meetbaar te maken hebben we samen met onze partner Caspar de Haan onze kennis gebundeld. Hierdoor kunnen wij een uniek inzicht geven in de afweging tussen duurzame ambities en bijbehorende kosten, voor nu én voor in de toekomst. Met deze samenwerking gaan we een grote impact maken in verduurzaming en CO2 reductie.

 

Afspraak inplannen?