Da Vinci Green: onze ambitie is samen impact maken

Samen de woondroom waarmaken: ons woonconcept Da Vinci Green, is dé stap naar toekomstbestendig wonen.

Zin in een kop koffie?

 

 

Onze ambitie is samen impact maken
Samen de woondroom waarmaken: ons woonconcept Da Vinci Green, is dé stap naar toekomstbestendig wonen. Duurzaamheid staat hoog op de maatschappelijke agenda. Ontwikkelen en bouwen zonder onze natuurlijke hulpbronnen uit te putten, en de leefomgeving van mens en natuur te vervuilen is belangrijker dan ooit. Maar het is net zo belangrijk om woningen (blijvend) betaalbaar en leefbaar te houden.

Wat zijn jouw duurzame dromen?
Laten we ze samen waarmaken!

 

 

Flexibel bouwen met onze bouwstenenbibliotheek
Da Vinci Green is een flexibel woonconcept waarin wij duurzaamheidswensen realiseren, en waarin we alle mogelijkheden en opbrengsten inzichtelijk maken. Binnen het Da Vinci Green concept stel je een woning samen uit onze bouwstenenbibliotheek, waarin je de keuze hebt uit biobased, gerecyclede en herbruikbare materialen. Met deze bouwstenen kunnen we iedere duurzame ambitie vormgeven. Wat je ook kiest: met ons Da Vinci Green concept maak je áltijd impact.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de plattegronden

 

 

Standaard duurzaam

Klimaatpositief bouwen, dat is ons streven. En dat doen we door te bouwen met de meest duurzame technologieën en door in te zetten op zoveel mogelijk hernieuwbare bouwmaterialen. Zo beperken wij de milieu-impact van de woningen en maken wij ze toekomstbestendig, onderhoudsarm, maar vooral groen.

 

 

Toekomst bestendig wonen

Samen de woondroom waarmaken: ons woonconcept Da Vinci Green, is dé stap naar toekomstbestendig wonen. Binnen dit flexibele concept maken we waar mogelijk gebruik van geprefabriceerde elementen. De ontwikkeling en realisatie zijn in handen van een Hurks-team van specialisten, in nauwe samenwerking met vaste partners die onze duurzame ambitie delen. Da Vinci Green geeft opdrachtgevers maximale ruimte. Binnen de bouwstenenbibliotheek is er een universum aan mogelijkheden met de keuze uit biobased, gerecyclede en herbruikbare materialen. Zo biedt het flexibele woonconcept de zekerheid van een standaardproduct, met het karakter van maatwerk. Wij bouwen volgens de menselijke maat, met het oog op een duurzame toekomst. Da Vinci Green is de woning voor iedereen, juist omdat iedereen anders is.

Samen grote woonambities waarmaken. Da Vinci Green is een flexibel concept waarin wij duurzaamheidswensen realiseren, en waarin we alle mogelijkheden en opbrengsten inzichtelijk maken.

Interesse in de Da Vinci Green Roadshow?

Da Vinci Green Roadshow
We komen graag bij jullie op kantoor langs om een kennissessie te geven over ons Da Vinci Green concept en de toepassing daarvan. We nemen jou en je collega’s mee in ons verhaal over het meetbaar maken van duurzaamheid en laten je zien hoe wij biobased bouwen in de praktijk brengen met ons Da Vinci Green concept. We organiseren dit met alle plezier en enthousiasme en nemen je collega’s mee in de mogelijkheden van duurzaam bouwen. We sluiten de sessie af met een gezellige lunch die wij verzorgen. Klik hier voor meer informatie of voor het inplannen van een Da Vinci Green Roadshow.

 

Groen Bouwen App
Klimaatpositief bouwen, is ons streven. Dat doen we door te bouwen met de meest duurzame technologieën en door in te zetten op zoveel mogelijk hernieuwbare bouwmaterialen. Zo beperken wij de milieu-impact van de woningen en maken wij ze toekomstbestendig, onderhoudsarm, maar vooral groen. Binnen de Groen Bouwen App stel je een woning samen uit de bouwstenenbibliotheek, waar je de keuze hebt uit biobased, gerecyclede en herbruikbare materialen. Met deze app verkrijg je inzicht in de mogelijkheden die het Da Vinci Green concept te bieden heeft.

Inzicht in de impact
Inzicht in de CO2 opslag, CO2 uitstoot, productcirculariteitsindex (PCI/ECI) en losmaakbaarheidsindex (LI).

Inzicht in de kosten
Inzicht in de Total Cost of Ownership (TCO), milieukosten Indicator (MKI) en de bouwkosten.

 

Neem een kijkje bij onze gerealiseerde duurzame projecten