Nieuws

Drukbezochte start verkoop van Augustus

15.04.2019 – Op zondag 14 april jl. vond in het Augustinianum in Eindhoven een drukbezochte start verkoop plaats van Augustus. Een uniek project van 65 ‘ingetogen chique’ woningen in een groene oase op loopafstand van het stadscentrum.

Informatiemarkt

De ruim 300 belangstellenden van het gewilde project Augustus werden ontvangen in het atrium van het nieuwe Augustinianum. Een middelbare school voor havo, atheneum en gymnasium, die straks op 1 minuut lopen van Augustus ligt. Daar kregen de aanwezigen een bevlogen presentatie van onder meer de landschapsarchitect en konden ze een informatiemarkt bezoeken. Die bestond uit drie thema’s: het groen van Augustus, de bouw van Augustus en de verkoop van Augustus. Bezoekers konden verkoopdocumentatie bekijken en een brochure meenemen. Ook was er alle gelegenheid om vragen te stellen.

Sloopmateriaal

Hurks ontwikkelt Augustus volgens het Da Vinci Huis-concept op een deel van het oorspronkelijke schoolterrein van het Augustinianum. Op die gewilde locatie verrijst een nieuwe groene woonwijk in een parkachtige setting. Uniek voor de binnenstad zijn de ruim opgezette woningen met veel leefruimte, garages, parkeervoorzieningen en royale tuinen. De woningen worden uiterst duurzaam gebouwd en gasloos opgeleverd, met een energieprestatiecoëfficiënt (EPC) van 0. Bijzonder is dat sloopmateriaal uit het oude Augustinianum wordt ingezet in andere Hurks-projecten om afval te minimaliseren.

Gerelateerde projecten & verhalen

Nuenen West
Bouw Vastgoedontwikkeling

Nuenen West

Augustus
Bouw Vastgoedontwikkeling

Augustus

Brandevoort
Bouw Vastgoedontwikkeling

Brandevoort