Nieuws

Grote belangstelling voor tweede fase Klein Kadoelen

27.11.2017 – Op zaterdag 25 november jl. startte de verkoop van de tweede fase van nieuwbouwproject Klein Kadoelen van Hurks: 28 bijzondere woningen aan de Wilmkebreekpolder in Amsterdam Noord. Uniek, landelijk wonen dicht bij het centrum, binnen de ring van Amsterdam. Aansluitend vierden we de start bouw van fase 1. De opkomst was groot in het Casco Café, net als het aantal inschrijvingen voor fase 2…

Klein Kadoelen, Amsterdam Grote belangstelling voor tweede fase

Huizenmarkt is booming

De Amsterdamse huizenmarkt is booming en nieuwbouwprojecten van Klein Kadoelen kaliber zijn dun bezaaid. Niet zo verwonderlijk dus dat het storm liep in het Casco Café in Casco Amsterdam. Een locatie in Amsterdam Noord, midden in de Buiksloterham, die voor de gelegenheid was omgetoverd tot informatiecentrum annex verkoopkantoor.

Rustig wonen binnen de ring

Met zo’n 500 bezoekers was de belangstelling groot voor dit bijzondere project. Klein Kadoelen wordt dan ook gebouwd op een unieke locatie tussen de Landsmeerderdijk en de Kadoelenweg. Een fraaie omgeving tussen landelijk groen, industrieel erfgoed en stedelijke dynamiek. Een rustige, groene buurt binnen de ring van Amsterdam. Dicht bij het centrum. In een kwartier ben je met fiets en pont bij de Westelijke Eilanden, de Haarlemmerbuurt, het Centraal Station of het KNSM-eiland.

Fenomenaal uitzicht

In Klein Kadoelen worden vrijstaande huizen, twee-onder-één-kap woningen en herenhuizen gebouwd. Robuuste woningen in Waterlandse bouwstijl met natuurlijke materialen, die naadloos passen in de omgeving en bij de bestaande architectuur. Ze variëren in grootte, plattegronden en ligging. Een aantal heeft een fenomenaal uitzicht op de Wilmkebreekpolder, terwijl andere woningen aan intieme, dorpse straatjes liggen. Ook de gebruikte materialen en kleuren variëren sterk. Gebeitst hout, gedetailleerd metselwerk met knipvoeg, rode bakstenen en ramen met roedeverdeling.

Verrassende doorkijkjes

De opzet van de nieuwe buurt leidt tot verrassende doorkijkjes. Overal zijn er mooie zichtlijnen op de polder. Het groen van de tuinen, heggen en bomen, de kade en de brink versterken het landelijke karakter. Zo biedt Klein Kadoelen niet alleen hoge kwaliteit in de woningen, maar ook in de openbare ruimte. Klein Kadoelen is een buitengewone woonomgeving met woningen die binnen de ring hun gelijke niet hebben.

 

Gerelateerde projecten & verhalen

Klein Kadoelen
Bouw Vastgoedontwikkeling

Klein Kadoelen

Hurks wint tender in Leidsche Rijn Centrum (Oost) Utrecht
Nieuws

Hurks wint tender in Leidsche Rijn Centrum (Oost) Utrecht

Augustus
Bouw Vastgoedontwikkeling

Augustus