Nieuws

Hurks en Van der Loo ondertekenen ‘Wonen aan de Linde’

08.01.2019 – Eind december 2018 zetten Hurks en Van der Loo hun handtekening onder een samenwerkings-overeenkomst voor de uitwerking en realisatie van woningbouwplan ‘Wonen aan de Linde’. Een plan voor 49 grondgebonden woningen op loopafstand van het Astense dorpscentrum.

Gevarieerd plan

Het woningbouwplan ‘Wonen aan de Linde’ is gesitueerd op de hoek van de Prins Bernardstraat en de Industrielaan, dichtbij de dorpskern van Asten. Het gaat om een gevarieerd plan dat geschikt is voor diverse doelgroepen.

Start verkoop

‘Wonen aan de Linde’ omvat onder meer 16 rij- en hoekwoningen die vooral starters zullen aanspreken. Daarnaast bestaat het uit 10 tweekappers en 4 vrijstaand geschakelde woningen en 19 patiowoningen, geschikt voor senioren. De prijsklasse van de woningen varieert van € 230.000,- tot € 395.000,-. De verkoop van de woningen is eind vorig jaar,  net voor de feestdagen van start gegaan. Op de speciale website (zie hieronder) wordt alle informatie verstrekt. De bouw begint naar verwachting medio 2019.

Wonen aan de Linde

Samenwerking

Het afgelopen jaar werkten Hurks en Vastgoedmaatschappij Van der Loo nauw samen om de plannen gestalte te geven. Deze inspanningen worden nu bekroond met het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst voor het woningbouwplan ‘Wonen aan de Linde’ in Asten.

Gerelateerde projecten & verhalen

Wonen aan de Linde
Bouw

Wonen aan de Linde

Augustus
Bouw Vastgoedontwikkeling

Augustus

Bocage
Vastgoedontwikkeling

Bocage