Nieuws

Hurks van start met Hurks bouwplaatsservice

01-10-2019 – Per 1 oktober 2019 gaat Hurks onder de naam Hurks bouwplaatsservice de jarenlange ervaring van de professionele vakmensen en monteurs van de materieeldienst ook buiten Hurks inzetten. Daarmee weet iedere bouwonderneming zich op een eenvoudige en sympathieke manier verzekerd van kwalitatief hoogwaardig materiaal en een efficiënte bouwinrichting.

Hurks bouwplaatsservice maakt werk van jouw terrein!

Bouwketen, bouwhekken, gereedschappen, liften, maar ook een compleet terreinplan voor elektra en water: Hurks bouwplaatsservice uit Eersel is daar voortaan de aangewezen partner voor. Al decennialang richt Hurks materieel de bouwplaatsen van Hurks in. Onder de naam Hurks bouwplaatsservice doen we dat voortaan ook voor andere bouwondernemers.

Een project dat al staat voor de eerste paal de grond in gaat

Met een uitgebalanceerde bouwplaatsinrichting staat een bouwproject al voordat de eerste paal de grond in gaat. Op basis van een doordacht ontwerp, een naadloze aanleg en een stevig plan van onderhoud is iedere bouwplaats van Hurks bouwplaatsservice klaar voor de start. Alleen behoefte aan bouwplaatsmaterieel? Bij ons vindt iedereen een zeer compleet aanbod.

Tom Elst Photography

Hurks bouwplaatsservice biedt know-how waar iedere bouwondernemer zijn voordeel mee doet

Hurks bouwplaatsservice maakt weliswaar onderdeel uit van Hurks, maar opereert geheel zelfstandig in de markt. Deze nieuwste telg van de Hurks-organisatie is een volgende stap die past in de visie van de Hurks-directie om de eigen expertise breder in te zetten. In dit geval door het inzetten van onze grote kennis en ervaring met het verzorgen van bouwplaatsinrichting en de belevering van de meest uiteenlopende woningbouw- en utiliteitsprojecten. Know-how waarmee nu alle bouwondernemers hun voordeel kunnen doen. Wij wensen de dames en heren van Hurks bouwplaatsservice veel succes met deze nieuwe uitdaging!