Nieuws

Hurks Helpt middag

In het kader van ons 105-jarig bestaan hebben we €105.000 geschonken aan lokale initiatieven. Naast de donaties willen we ook graag onze handen uit de mouwen steken. Dat hebben we gedaan op 19 mei  en 2 juni bij Speelpark de Splinter, Vitalis Peppelrode en GGzE. We hebben geklust, gelachen, muziek gemaakt en gedanst.

Speelpark de Splinter
Bij Speelpark de Splinter hebben collega’s hard gewerkt aan een nieuw onderkomen voor de varkens van de kinderboerderij. Daarnaast is de bouwhoek door collega’s opgeruimd zodat deze weer gebruikt kan worden door de jeugd. Onder het genot van een drankje en worstenbroodje werden collega’s bijgepraat over Speelpark de Splinter en het belang van vrijwilligers. Collega’s kijken terug op een hele nuttige dag en zijn blij dat ze een maatschappelijke bijdrage hebben kunnen leveren. Voor herhaling vatbaar!

Fijn dat we dit hebben kunnen doen, de dankbaarheid is enorm en dat geeft ons weer een voldaan gevoel
Gerard Mentink

Landgoed de Grote Beek
Bij de Dagbehandeling Autisme bij GGzE, Landgoed de Grote Beek in Eindhoven zijn collega’s een handje gaan helpen bij het vernieuwen van de tuin. Er werd onder andere een zitkuil opgeknapt, een compost verzamelplaats gemaakt er is een trap aangelegd bij de loopbrug zodat de tuin in verbinding staat met het bos. Daarnaast hebben collega’s meters gemaakt bij het Breinpad van Landgoed de Grote Beek. Ook hier hebben collega’s een prachtige maatschappelijke bijdrage kunnen leveren.

Vitalis Peppelrode
Bij Vitalis Peppelrode stond alles in het teken van vitamine ‘A’ van ‘Aandacht’ voor bewoners. We hebben hier muziek gemaakt, gedanst en gewandeld met bewoners. Dat bracht een grote glimlach op ieders gezicht. Bewoners hebben zichtbaar genoten en sommige waren zelfs in voor een dansje. Daarnaast hebben we bewoners meegenomen voor een heerlijke wandeling rondom de Karpendonkse plas. Dat was genieten met het prachtige weer!

Gerelateerde projecten & verhalen

Blije gezichten bij Stadsakkers Eindhoven
Nieuws

Blije gezichten bij Stadsakkers Eindhoven

Blije gezichten bij Nationaal Monument Kamp Vught
Nieuws

Blije gezichten bij Nationaal Monument Kamp Vught

Hoera! We bestaan 105 jaar!
Nieuws

Hoera! We bestaan 105 jaar!