Nieuws

Start verkoop Tuinenrijk Da Vinci in zicht

Binnenkort zal de verkoop starten van 20 eengezinswoningen in het nieuwbouwproject Tuinenrijk Da Vinci. Vanaf vandaag is het al mogelijk om je in te schrijven voor de pre-sale.

Tuinenrijk Da Vinci is een project van Hurks in Rosmalen, gelegen in de woonwijk de Groote Wielen. De eengezinswoningen worden gebouwd volgens het Da Vinci Huis concept. De woningen bestaan uit diverse eigentijdse woningtypen, van ruime rij- en hoekwoningen tot sfeervolle en royale tweekappers.

Da Vinci

Het Da Vinci Huis betreft een woningconcept waarin maatwerk woningen worden gebouwd volgens een vernieuwd proces. Het huis bestaat uit een prefab betonnen casco met een overvloed aan opties op het gebied van architectuur, verkaveling en afwerking. Het modulaire woningconcept geeft zekerheid van een standaardproject, met het karakter van maatwerk. Binnen dit concept wordt gewerkt met vaste partners voor zowel ontwerp als uitvoering, om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan.

 

Lees hier meer over het woningconcept.

Sfeer

De wijk ligt in een mooie woonomgeving waar groen en water in elkaar overvloeien. De architectuur van Tuinenrijk is gebaseerd op de principes van een Tuindorp, dat opkam in stedelijke gebieden tijdens de jaren twintig. Kenmerkend zijn de eengezinswoningen met eigen stukjes voor- en achtertuin. Alle woningen voldoen aan de BENG-norm (Bijna Energie Neutraal Gebouw) en worden standaard opgeleverd met een lucht-waterwarmtepomp en zonnepanelen.

 

Wil je meer weten over Tuinenrijk of je inschrijven voor de pre-sale? Dat kan hier.