Da Vinci Huis: het woningbouwconcept van Hurks

Da Vinci Huis is een innovatie van Hurks. En hoewel er net zoveel smaken als mensen zijn, bouwen we een Da Vinci Huis voor iedereen. Wij noemen het daarom: de woning universalis. Modulair bouwen volgens de menselijke maat, met het oog op een duurzame toekomst.

Meer weten over het Da Vinci Huis woningbouw concept? Vul je gegevens in en download de whitepaper.  De nieuwe standaard

  Da Vinci Huis is een bijzonder efficiënte methode om een woningbouwproject te ontwikkelen en realiseren. Binnen dit modulaire concept wordt waar mogelijk gebruikgemaakt van geprefabriceerde elementen. De ontwikkeling en realisatie zijn in handen van een Hurks team van specialisten, in nauwe samenwerking met vaste partners en de opdrachtgever. Dat spreekt voor zich.

  Een universum aan keuzemogelijkheden

  Da Vinci Huis geeft opdrachtgevers maximale ruimte. Negen basis woningmodellen komen met een universum aan keuzemogelijkheden tegemoet aan alle moderne eisen en wensen op het gebied van architectuur, verkaveling en afwerking. Zo biedt het modulaire woningconcept de zekerheid van een standaardproduct, met het karakter van maatwerk.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de plattegronden

  Groen Bouwen App
  Klimaatpositief bouwen, is ons streven. Dat doen we door te bouwen met de meest duurzame technologieën en door in te zetten op zoveel mogelijk hernieuwbare bouwmaterialen. Zo beperken wij de milieu-impact van de woningen en maken wij ze toekomstbestendig, onderhoudsarm, maar vooral groen. Binnen de Groen Bouwen App stel je een woning samen uit de bouwstenenbibliotheek, waar je de keuze hebt uit biobased, gerecyclede en herbruikbare materialen. Met deze app verkrijg je inzicht in de mogelijkheden die het Da Vinci Green concept te bieden heeft.

  Inzicht in de impact
  Inzicht in de CO2 opslag, CO2 uitstoot, productcirculariteitsindex (PCI/ECI) en losmaakbaarheidsindex (LI).

  Inzicht in de kosten
  Inzicht in de Total Cost of Ownership (TCO), milieukosten Indicator (MKI) en de bouwkosten.

  Gerealiseerde projecten

  Da Vinci Huis brengt een programma van wensen naar een programma van oplossingen. Dat doen we door van de verkaveling in te zoomen op de woning en samen met de opdrachtgever keuzes te maken. Indien gewenst begeleidt Hurks opdrachtgevers van tekentafel tot oplevering. Maar of we nou vanaf de ontwikkeling meedenken of niet, de voorbereiding en realisatie worden altijd begeleid door ons vaste team van specialisten in nauwe samenwerking met vaste partners. Kies je voor optimale ontzorging, dan kunnen we ook de kopers- en huurdersbegeleiding op ons nemen. Op die manier realiseerden we al heel wat aantrekkelijke woningbouwprojecten met de Da Vinci Huis-methode die je hieronder kunt bekijken.

  Da Vinci Huis scenario

  Da Vinci Huis scenario's

  Een verrassende woonbuurt, natuurlijke habitat of bruisende stadswijk: het modulaire woningconcept Da Vinci Huis biedt ongekende mogelijkheden voor uiteenlopende plannen en bouwopgaves. Denk daarbij aan relevante thema’s als stadsinbreiding, eenpersoonshuishoudens, mantelzorg. Maar ook aan vraagstukken als duurzaamheid, bouwen in hout en natuurinclusief. Voor een veelzijdige indruk schetsten we drie scenario’s ter inspiratie. Drie denkbare toekomstbeelden, waar er nog vele variaties of alternatieve scenario’s te bedenken zijn. Het spreekt voor zich dat wij deze graag samen met onze partners en opdrachtgevers gestalte zouden geven.

  Hebben we je interesse gewekt?

  En wil je meer weten over de achtergronden, werkwijze en het universum aan mogelijkheden dat het Da Vinci Huis woningbouwconcept van Hurks te bieden heeft? Download boven aan deze pagina onze Da Vinci Huis-whitepaper en stap over de drempel van uw woning universalis.

  Afspraak inplannen?