Bouw Vastgoedontwikkeling

Het 7e bastion

Locatie
Gorinchem
Status
Gereed, 2013
Programma
53 levensloopbestendige appartementen, 4 stadswoningen en een commerciële ruimte.
Kenmerkend
Partijen met elkaar verbinden

Op de mooiste locatie in Gorinchem, met prachtig uitzicht over de uiterwaarden van de Merwede, ontwikkelde Hurks samen met Rivas Zorggroep een uniek bouwplan: het 7e Bastion. Een plek waar mensen excellent kunnen wonen in de historische binnenstad, met uitzicht op groen en water, dichtbij de haven en het centrum.

Rolbeschrijving

Hurks zorgde voor de ontwikkeling en bouw, samen met Rivas zorggroep  

Service en zorg

Begin 2013 werd het 7e Bastion opgeleverd. Het woonconcept dat hier is gerealiseerd heeft een hoog ambitieniveau ten aanzien van service- en zorgverlening en ontwerp en uitvoering. Het staat voor ‘Dynamisch ouder worden met een hoge mate van keuzevrijheid’. Het programma – verdeeld over zes fraaie gebouwen met historische architectuur – bestaat uit 52 levensloopbestendige appartementen, 4 stadswoningen en een kleinschalige commerciële ruimte. Ook is een privé-garage voor de bewoners gerealiseerd (81 plaatsen).

24 Appartementen zijn door Rivas Zorggroep verhuurd. De overige appartementen en woningen zijn door Hurks verkocht.

Oprecht luisteren verbindt

Hurks organiseerde tijdens de ontwikkeling een brainstormavond waarin we oprecht luisterden naar geïnteresseerden. Op basis van hun inbreng optimaliseerden we het ontwerp. Zo zijn bijvoorbeeld de buitenruimten en slaapkamers vergoot. Tevens gaven we kopers de mogelijkheid om hun woning tot in detail aan te passen aan hun wensen. Van de plek voor de elektrapunten tot de indeling van de keuken. Een proces dat slaagt door de juiste partijen met elkaar te verbinden.

Gerelateerde projecten & verhalen

Aan de Kei
Bouw Vastgoedontwikkeling

Aan de Kei

Princenlant fase IV
Bouw Vastgoedontwikkeling

Princenlant fase IV

Hooge Steenen
Bouw Vastgoedontwikkeling

Hooge Steenen