Onderhoud & Retail

ING Huis: Kantoor van de Toekomst

Locatie
Amstelveen
Status
Diverse fasen
Programma
Complete transformatie
Kenmerkend
Eerste nieuwe formule filiaal van Nederland

Het Huis van de Toekomst in Amstelveen was het eerste filiaal dat een complete transformatie van oranje bankwinkel naar het nieuwe huiskamer-idee van ING onderging. De werkzaamheden omvatten het volledige pakket dat in bouwteam werd uitgevoerd. Tijdens de transformatie werd zowel het bouwkundige deel als het interieur aangepakt door Hurks onderhoud & retail.

Rolbeschrijving

Als bouwteampartner verzorgt Hurks niet alleen de uitwerking, maar is onze onderneming ook bij het voortraject betrokken. Als preferred supplier werd Hurks gevraagd om mee te denken, bijvoorbeeld over de uitwerking van passende materialisatie. Zo werd speciaal voor ING een nieuwe tegel ontwikkeld. Daarnaast speelde Hurks een rol bij het verbeteren van het proces en de efficiency. Op die manier is ieder proces naar een nieuw ING-filiaal weer een verbeterde versie van het vorige.

Van oud naar nieuw

In Amstelveen is de bestaande ING bankwinkel gestript tot aan het casco. Vervolgens werden de nieuwe indeling, installatie en het interieur gerealiseerd volgens de nieuwe huisstijl. Dit was het eerste ING Huis van de toekomst in een lange rij die nog volgt.

Er zijn geen balies meer, maar huiskamertjes, lange houten tafels en zitjes, die zorgen voor een aangename sfeer.
- Philippine Risch, directeur Kantoren

Gerelateerde projecten & verhalen

ASV Mercedes Benz
Onderhoud & Retail

ASV Mercedes Benz

Hoofdkantoor VDL
Bouw

Hoofdkantoor VDL

Esprit
Onderhoud & Retail

Esprit