Onderhoud & Retail

Voortdurend bouwen aan optimale klantbeleving

Locatie
Diverse locaties
Status
Diverse fasen
Programma
Nieuwbouw, verbouw en transformatie van ruim 70 vestigingen
Kenmerkend
Verbouwing met het restaurant open

Hurks onderhoud & retail verzorgt voor McDonald’s in heel Nederland nieuwbouw, verbouw, uitbreiding en het klein onderhoud.

Wij bouwen McDonald’s
McDonald’s blijft uitbreiden. Dat geldt voor het aantal vestigingen, maar ook voor het vloeroppervlak van individuele filialen. De foodketen blijft zich vernieuwen en introduceert regelmatig nieuwe concepten waarvoor McDonald’s-vestigingen extra vierkante meters nodig hebben. Dit gaat gepaard met ingrijpende verbouwingen en aanpassingen, die zich voltrekken binnen een zeer korte looptijd – met het filiaal open.

McDonalds Best
Hurks denkt in oplossingen in plaats van problemen.
– Barbara van der Kolk, Senior Bouw Coördinator McDonald’s Nederland

Naadloos en uitgebalanceerd
Hurks verzorgt voor McDonald’s al sinds 2011 in heel Nederland nieuwbouw, verbouw, uitbreiding en het klein onderhoud. Dat vraagt om een naadloze organisatie en een uitgebalanceerde samenwerking. Zowel binnen het vaste McDonald’s-team als met de opdrachtgever, de filiaalmanagers en alle betrokken onderaannemers en leveranciers.

Dynamiek op de vierkante meter
De dynamiek van al deze bewegingen speelt zich vaak af op een krappe bouwplaats. Dan is het zaak de rust te bewaren en overzicht te houden. Het Hurks-team verzorgt de coördinatie van alle werkzaamheden, die niet zelden op de vierkante meter worden uitgevoerd. Altijd met dat ene doel voor ogen: kwaliteit bieden, afspraken nakomen én volgens de strakke planningen de deadlines halen.

McDonalds Hoorn McDonalds Hoorn

‘De projectleider, de uitvoerder en een vaste kern van ervaren, betrokken medewerkers bepalen het succes. En een goede communicatie, met goed overleg over de hele lijn, want alleen kun je niks.’

– Uitvoerder Marc van de Westelaken

Gerelateerde projecten & verhalen

Esprit
Onderhoud & Retail

Esprit

BrainWash
Onderhoud & Retail

BrainWash

MetaForum
Bouw

MetaForum