Hurks onderhoud en retail

Uw winkel, restaurant, kantoor, bedrijfshal of showroom bouwen of verbouwen? Wij helpen u van concept tot nazorg in heel Nederland.

Contact Of bel 040 320 0300

Een vak apart. Dat kan je de bouw, verbouwing en het inrichten van winkels, restaurants, kantoren, bedrijfshallen of showrooms wel noemen. Hurks onderhoud & retail realiseert kleine tot zeer grote verbouwingen tot en met nieuwbouwprojecten, van concept tot nazorg, zowel in de food als non-food sector in heel Nederland

Onze werkwijze kenmerkt zich door uiterst korte start- en bouwtijden en een zeer hoge mate van flexibiliteit tijdens het bouwproces. Daarbij kan het om een enkele, kleinschalige locatie als de bakker of kapsalon om de hoek gaan, maar ook om tientallen vestigingen van bijvoorbeeld een winkelketen op basis van een succesvolle formule. Het zijn dit soort trajecten waarbij ons onderscheidend vermogen het best tot uitdrukking komt. Zowel in onze oplossingsgerichtheid als de heldere communicatie met alle betrokken partijen.

 

Waarom Hurks onderhoud & retail?

Expertise

Wij zijn razendsnel

Winkels of woningen transformeren, vaak in een gebruikte of bewoonde situatie, vraagt eerst en vooral om snelheid. En die hebben we.

Expertise

Wij zijn één

Strak georganiseerde projectteams met één aanspreekpunt voor opdrachtgevers. Dat schept duidelijkheid.

Expertise

Wij ontzorgen

Dynamisch, flexibel, snel en kwalitatief hoogstaand. Doorgewinterd in woningrenovatie na jarenlange ervaring.

Utiliteitsbouw

Degelijk, kwalitatief, hands-on en strak georganiseerd. Bedrijfspanden kennen een lange levensduur. Een periode waarvan de basis tijdens de bouw wordt gelegd. Magazijnhallen, kantoorgebouwen of kleine verzamelruimtes variërend van 100 m2 of 50.000 m2; Hurks retail heeft de ervaren bouwkundige specialisten in huis op het gebied van utiliteitsbouw. Van een gedegen werkvoorbereiding tot uitvoering en oplevering.

Winkels / showrooms

Dynamisch, flexibel, snel en kwalitatief hoogstaand kenmerken het Hurks retail team dat zich specialiseert in winkeltransformaties. Van bouwkundige aanpassingen tot complete inrichtingen, van E- tot W-installaties. Alles vanuit één punt gecoördineerd. Hiermee heeft de opdrachtgever één aanspreekpunt met maximale ontzorging als resultaat.

Restaurants

Creatief, betrokken, concurrerend en gepassioneerd. Nergens draait het meer om de zintuiglijke beleving en emotie dan aan tafel in een restaurant. Juist hierin toont Hurks retail zijn kracht: het creëren van beleving. Dit komt tot uitdrukking in afwerking op topniveau, zowel in ruw- als afbouw. Aandacht die zich vertaalt tot in de kleinste details.

Kantoren

Efficiënt, no-nonsense, scherp en meedenkend. Kantoren transformeren steeds meer naar een leefomgeving waarin gewerkt wordt. Van het meedenken over de inrichting tot en met het adviseren en uitvoeren van bouwkundige aanpassingen: het team van Hurks retail weet als geen ander in te spelen op de hoge kwaliteitseisen van de klant.

Wij werken o.a. voor

Hurks onderhoud & retail
Esp 308
5633 AE Eindhoven

Postbus 1776
5602 BT Eindhoven

040 3 200 300
onderhoud-retail@hurks.nl

Meer weten? Vul uw gegevens in en ervaar onze mogelijkheden onder het genot van een heerlijke kop koffie.