Nieuws

Bezoek op project Celsius van aanstaande timmermannen

Bij project Celsius hebben we onlangs bezoek gekregen van toekomstige leerlingen van Bouwmensen Eindhoven Tilburg. Bouwmensen is een coöperatieve vereniging van bouw- en infraopleidingsbedrijven. De vereniging verzorgt en toetst de praktijkopleiding van mbo student-werknemers.

Kennismaken met de bouw
In september dit jaar starten de leerlingen met hun opleiding voor timmerman. Het doel van het bezoek was om de leerlingen een goede indruk te geven van de diverse werkzaamheden op de bouw. We zijn gestart in de keet waar collega’s Ton, Geert en Thom de leerlingen uitleg gaven over project Celsius en over de diversiteit aan werkzaamheden van een timmerman.

Op grote hoogte
Na de uitleg hebben we de leerlingen meegenomen naar het dak van ‘t Waaggebouw op 22 meter hoogte. Vanuit daar genoten ze van een prachtig uitzicht over Eindhoven. Uitvoerder Ton kon hier mooi uitleg geven over de verschillende fases van project Celsius. Vervolgens zijn we nog een kijkje gaan nemen bij collega’s Geert en Thom die bezig waren met het stellen van kozijnen op de tweede verdieping van ‘t Waaggebouw. Kortom, de leerlingen hebben hierdoor een goede indruk gekregen van de werkzaamheden van een timmerman. We hopen binnenkort weer nieuwe leerling timmermannen te mogen verwelkomen!

Gerelateerde projecten & verhalen

Duurzaam slopen én bouwen bij Fontys in Eindhoven
Verhalen

Duurzaam slopen én bouwen bij Fontys in Eindhoven

Nieuwbouw Fontys campus aan Rachelsmolen Eindhoven
Nieuws

Nieuwbouw Fontys campus aan Rachelsmolen Eindhoven

Fontys
Bouw

Fontys