Nieuws

Drukbezochte informatiemiddag en start verkoop Princenlant

05-09-2019 – Gisteren werd in Grand café Rembrandt in Boxtel een drukbezochte informatiemiddag gehouden over de 34 levensloopbestendige appartementen van Princenlant fase IV. Verspreid over twee sessies ontvingen Hurks en Nuyens Makelaars ruim 200 belangstellenden voor een toelichting op het definitieve ontwerp van Princenlant fase 4. Diverse geïnteresseerden hebben zich ondertussen voor een woning ingeschreven.

Princenlant, Boxtel

Hart ophalen

Bezoekers die graag wilden weten hoe de woningen en het appartementengebouw er straks uit komen te zien, wat de afwerkingsmogelijkheden zijn en hoe de verkoopprocedure precies verloopt, konden hun hart ophalen. Het voltallige projectteam was aanwezig om Princelant fase IV te presenteren en individuele vragen te beantwoorden. Na afloop konden de aanwezigen een uitgebreid brochurepakket meenemen om alles thuis nog eens rustig na te lezen.

Gasloos en energievriendelijk

De vierde fase en laatste fase van Princenlant omvat in totaal 34 koopappartementen in vijf types van circa 84 m² tot 127 m². Alle woningen hebben een balkon of dakterras en voorzien bovendien in een eigen parkeerplek op het terrein. Daarnaast zijn er nog openbare parkeerplaatsen. De appartementen zijn gasloos en energievriendelijk en liggen in een gebied waar veel aandacht is voor groen. De openbare ruimte om het appartementengebouw heen wordt ingevuld als een park met een vijver.

Herstructurering Princenlant

Princenlant fase IV maakt onderdeel uit van de herstructurering van Princenlant (voorheen Haagakker) in Boxtel. Met een woningprijs van 275.000 euro tot en met 425.000 euro bevinden de woningprijzen zich in het middensegment. Wanneer alles volgens planning verloopt, gaat de schop begin 2020 de grond in. Na realisatie zal Princenlant in totaal 220 huishoudens omvatten.

 

Gerelateerde projecten & verhalen

Plan Celsius
Bouw

Plan Celsius

Brandevoort
Bouw Vastgoedontwikkeling

Brandevoort

Augustus
Bouw Vastgoedontwikkeling

Augustus