Nieuws

De Dutch Design Week is van start!

De Dutch Design Week is zaterdag 22 oktober van start gegaan in Eindhoven. Samen met Caspar de Haan zijn wij onderdeel van de expositie ‘ode aan de durvers’ van The Embassy of Circular & Biobased Building van Biobased Creations. Tot en met 30 oktober staan onze storytellers klaar om je alles te vertellen over de toepassing en CO2 impact van biobased materialen in onze Da Vinci Green woning.  

Dutch Design Week
Van 22 t/m 30 oktober staan we met ons Da Vinci Green concept op de Dutch Design Week. We zoomen verder in op CO2 reductie door de toepassing van biobased materialen. Daarnaast laten we zien hoeveel CO2-reductie er gerealiseerd kan worden door de toepassing van biobased materialen in een standaard woning.

Met ons woonconcept Da Vinci Green kunnen we iedere duurzame ambitie vormgeven én direct inzicht geven in de duurzaamheidsimpact. Onze bouwstenen bibliotheek geeft inzicht in de CO2 footprint van ieder toegepast materiaal voor zowel nieuwbouw als toekomstige renovatie.

Klantevents

Tijdens de Dutch Design Week willen we graag samen met onze relaties verder ingaan op de toepassing van biobased materialen van nu én voor in de toekomst. Daarom  hebben we samen met Caspar de Haan inspirerende events georganiseerd op dinsdag 25 oktober en donderdag 25 oktober. We kijken terug op twee geslaagde events. We zijn de middag gestart met een presentatie van Rob Bogaarts en rondleiding door Pascal Leboucq. Zij namen ons mee in de wereld van biobased bouwen en hebben ons diverse materialen laten ervaren. We hebben de middag afgesloten met een gezellige borrel op het Ketelhuisplein op Strijp-S.

Foto’s: Gijs Kooijmans zero 040 studios

Foto’s: Quint Verschuren

Gerelateerde projecten & verhalen

Samen op weg naar een duurzame toekomst tijdens de Dutch Design Week
Nieuws

Samen op weg naar een duurzame toekomst tijdens de Dutch Design Week

Studenten Avans Hogeschool bezoeken Floriade
Nieuws

Studenten Avans Hogeschool bezoeken Floriade

Samen bouwen aan een duurzame toekomst
Nieuws

Samen bouwen aan een duurzame toekomst