Nieuws

Hurks en Van Wijnen verkopen 59 appartementen van De Schans Boeit

13.06.2018 – Hurks en Van Wijnen ontwikkelen en realiseren nieuwe appartementen in Ridderkerk onder de naam ‘De Schans Boeit’. Het project bestaat uit twee woontorens, waarvan één toren met 57 koopappartementen en één toren met 59 vrije sector huurappartementen. Syntrus Achmea Real Estate & Finance neemt de huurwoningen af namens één van haar klanten. Vandaag tekenden de partijen de Turnkey-koopovereenkomst.

De Schans Boeit ontstaat aan het water, op het drierivierenpunt in Ridderkerk, waar de Lek, de Noord en de Nieuwe Maas samenkomen. Door de toevoeging van appartementen op deze locatie, spelen Hurks en Van Wijnen in op de vraag naar gelijkvloerse woningen in (de omgeving van) Ridderkerk.

Grote marktbehoefte

Met de ontwikkeling en realisatie van 116 appartementen in Ridderkerk, geven Hurks en Van Wijnen invulling aan een grote marktbehoefte in een uniek stukje Ridderkerk. De bijzondere locatie kenmerkt zich door industriële gebouwen en een nostalgisch-ruige omgeving met een weids uitzicht over het water.

De Schans Boeit

MijnHuis

Syntrus Achmea is intensief betrokken geweest bij de indeling van de huurwoningen. Zo sluiten de appartementen goed aan op de behoeften van toekomstige huurders. De verhuur van de woningen start in de tweede helft van 2019. Kopers kunnen gebruik maken van MijnHuis: een service, waarbij de woningen volledig worden afgewerkt.

Gerelateerde projecten & verhalen

Gemeente Boxtel en Hurks ondertekenen overeenkomst Princenlant fase 4
Nieuws

Gemeente Boxtel en Hurks ondertekenen overeenkomst Princenlant fase 4

Hurks zet handtekening onder ‘Green Deal’
Nieuws

Hurks zet handtekening onder ‘Green Deal’

Safari Resort Beekse Bergen onthult eerste lodges
Nieuws

Safari Resort Beekse Bergen onthult eerste lodges