Nieuws

Gemeente Boxtel en Hurks ondertekenen overeenkomst Princenlant fase 4

08.01.2018 – Eind december ondertekenden wethouder van de Wiel van de gemeente Boxtel en Erik Leijten van Hurks bouw & vastgoedontwikkeling een overeenkomst voor Princentlant fase 4. Dit duurzame project omvat 34 nieuwbouwappartementen met een parkeerplaats schuin tegenover winkelcentrum Oosterhof. Daarmee komt een einde aan de stilte rond de Boxtelse gebiedsontwikkeling Princenlant.

Project Princenlant fase 4 bevindt zich in de voorlopige ontwerpfase. Dat wil zeggen dat de plannen nog niet definitief zijn. Wel is duidelijk dat het om circa 34 3-kamer appartementen gaat met een ruim balkon, parkeerplaats en berging. Net als bij de andere Princenlant-appartementengebouwen wordt Princenlant fase 4 aan de hand van duurzame oplossingen ontwikkeld. De omgeving krijgt een landschappelijke invulling met veel ruimte voor groen. Princenlant fase 4 wordt ontwikkeld binnen de kaders van het bestemmingsplan.

Ondertekening Princenlant Wethouder Peter van de Wiel van Boxtel (rechtsonder) en Erik Leijten bij de ondertekening

Middensegment

Princenlant fase 4 is een deelproject van de Boxtelse gebiedsontwikkeling Princenlant. Het gaat hierbij om gefaseerde woningbouw met woningen in het middensegment, die de afgelopen jaren in de parkachtige omgeving tussen de Hendrik Verheeslaan, de Hobbendonkseweg en de Brederodeweg verrees. Fase 1 ging om 21 woningen in De Rechter, fase 2 omvatte 36 woningen in De Regent en fase 3 ging om 86 appartementen in De Princenhof. Ook deze appartementsgebouwen werden door Hurks ontwikkeld.

Gerelateerde projecten & verhalen

Princenlant fase IV
Bouw Vastgoedontwikkeling

Princenlant fase IV

Hurks zet handtekening onder ‘Green Deal’
Nieuws

Hurks zet handtekening onder ‘Green Deal’

Blixembosch Buiten
Bouw

Blixembosch Buiten