Nieuws

Partijen heffen het glas op Astens project ‘Wonen aan de Linde’

31.01.2019 – Vandaag hieven Van der Loo, de gemeente Asten en Hurks het champagneglas op project ‘Wonen aan de Linde’ in Asten. Er is dan ook alle reden voor een feestje, want de belangstelling is overweldigend. In december 2018 gingen de 49 woningen in verkoop. Ondertussen zijn alle woningen onder optie en zijn al 19 woningen verkocht.

Goede sfeer

In aanwezigheid van familieleden en medewerkers van Van der Loo, wethouder Henk van Moorsel, ontwikkelaar Roel van Hagen en kopersadviseur Wendy van Horrik van Hurks werd gisteren in goede sfeer het bouwbord onthuld. Een feestelijk moment waarvoor ook de eerste kopers werden uitgenodigd.

Da Vinci Huis

Op de bouwlocatie sprak de wethouder een woordje en vertelden Ton van der Loo en Roel van Hagen over het project. Een gezamenlijke ontwikkeling volgens het Da Vinci Huis woonconcept van Hurks. Hurks verzorgt ook de realisatie, die naar verwachting nog voor de bouwvak van start gaat.

Wonen aan de Linde
Roel van Hagen (l.) overhandigt champagne aan Kim en Ton van der Loo

Het gevarieerde woningbouwplan ‘Wonen aan de Linde’ ligt op een steenworp afstand van de dorpskern van Asten. Dat het plan een divers publiek aanspreekt, blijkt wel uit de grote belangstelling voor de woningen. Hurks en Vastgoedmaatschappij Van der Loo werkten afgelopen jaar dan ook nauw samen om de plannen gestalte te geven.

Prijsklasse

‘Wonen aan de Linde’ omvat onder meer 16 rij- en hoekwoningen die vooral starters zullen aanspreken. Daarnaast bestaat het uit 10 tweekappers en 4 vrijstaand geschakelde woningen en 19 patiowoningen, geschikt voor senioren. De prijsklasse van de woningen varieert van € 230.000,- tot € 395.000,-.

Gerelateerde projecten & verhalen

Augustus
Bouw Vastgoedontwikkeling

Augustus

Blixembosch Buiten
Bouw

Blixembosch Buiten

Bocage
Vastgoedontwikkeling

Bocage