Nieuws

Verkoop van nieuwbouwproject Florijn is gestart

20-03-2020 – Gisteren is de verkoop van het bijzondere nieuwbouwproject Florijn in Utrecht gestart. Vanaf vandaag is het mogelijk in te schrijven op één van de woningen in de duurzame en groene woonwijk Leeuwensteyn in Utrecht.

Art Deco-architectuur

Florijn bestaat uit 10 appartementen, 21 stadswoningen, 12 parkwoningen en een penthouse in een moderne Art Deco-architectuur. Binnen deze woonproducten is ook weer sprake van een grote diversiteit. Wie kiest voor Florijn kiest voor duurzaam en modern wonen in de stad, maar dan omringd door groen. Dat begint al bij de verborgen binnentuin, omringd door de levendigheid van Leidsche Rijn.

Leeuwesteyn

Florijn is ontworpen op de basis van de principes van gezonde, duurzame verstedelijking. Het gebied is zo ingericht dat je als bewoner gemakkelijk wat vaker de fiets kan kunt nemen. Behalve de grote binnentuin, die bewoners uitnodigt om meer buiten te zijn heeft Leidsche Rijn meer dan 10 parken. Park Leeuwesteyn ligt pal om de hoek, net als de royale groenstroken langs het Amsterdam-Rijn kanaal. De groenbeleving in de omgeving van Florijn is dus ruim voorzien.

Florijn

Energievriendelijk wonen

Florijn wordt volledig duurzaam gebouwd. Uiteraard woon je er gasloos en bovendien zéér energiezuinig. Goed voorbereid op de toekomst en fijn om te weten dat het milieu minimaal wordt belast. Er is bewust gekozen voor het hergebruik van materialen in het ontwerp van het nieuwe gebouw, circulariteit hoog in het vaandel. De woningen zijn zo efficiënt mogelijk gebouwd, zo hebben de woningen een gemiddelde EPC van -0,25 en de appartementen van 0. Ook scoren de woningen gemiddeld een 8,4 op basis van de GPR.

Gerelateerde projecten & verhalen

Hooge Steenen
Bouw Vastgoedontwikkeling

Hooge Steenen

Zijdebalen
Bouw Vastgoedontwikkeling

Zijdebalen

Holland Park
Bouw Vastgoedontwikkeling

Holland Park